Ana, soția lui Petre Magdin, a făcut Covid a treia oară: «Acest virus parșiv își face de cap»

Ultima actualizare:

Ana Moroșanu Magdin a făcut iar coronavirus. Soția lui Petre Magdin spune că a luat virusul pentru a treia oară. Pe 24 februarie, Ana și Petre Magdin au serbat un număr de ani de la căsătoria lor, mai exact 23 ani.

Ana și Petre Magdin
Ana și Petre Magdin

Soția lui Petre Magdin, Ana Moroșanu Magdin, este iar infectată virusul SARS-COV-2. Pentru a treia oară. Aceasta acuză stări de rău și se simte epuizată.

Covid 19 și-a făcut loc iar în organismul meu obosit și slăbit! Chiar dacă sunt vaccinată, acest virus parșiv își face de cap pentru a 3-a oară! Acum sunt mai bine, dar am avut foarte mari dureri de cap, mă dureau ochii și simțeam nevoia să dorm tot timpul. Mă simt și acum epuizată, slăbită, dar este necesar să fiu puternică, pentru că trebuie să am grijă de dragul meu, Petre. El se sperie ori de câte ori îmi este mie rău”, a declarat pentru Click!, Ana Moroșanu Magdin.

Chiar dacă Ana Moroșanu Magdin se luptă de câteva zile bune cu boala, aceasta a sărit în ajutorul refugiaților din Ucraina, al căror destin s-a schimbat, brusc, din cauza războiului.

Mă bucur că oamenii le sar în ajutor ucrainenilor. Am fost impresionată cum s-au organizat bucovinenii mei pentru ei. Dar și noi am trimis, printr-un prieten, câteva cutii cu alimente, haine, pături, încălțăminte, baxuri cu apă și ce am mai putut pentru ei. Eu sunt de părere că orice ajutor este de folos”, susține aceasta.

AnaMoroșanu și Petre Magdin, 23 de ani de căsnicie

Ana Moroșanu Magdin spune că i s-a rupt sufletul după ce a văzut într-o filmare că patrupedele fugeau după autocarele cu care stăpânii lor plecau în România. ”Câinii, fugeau după autocare, îndurerați, părăsiți de stăpânii lor! Foarte greu. Eu nu aș fi plecat de lângă câinii mei, mai bine muream lângă ei”, mai spune Ana Moroșanu Magdin.

Pe 24 februarie, de Dragobete, Petre Magdin, un nume în TVR și în muzica rock, și Ana Moroșanu au serbat aniversarea căsătoriei lor în cadrul unei excursii la Sibiu. 23 de ani de iubire au bifat cei doi.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg