Casa lui Petre Magdin, călcată de hoți. Soția starului TV: "Dacă ne trezeam, ne omorau"

Ultima actualizare:

    Hotii au intrat în casa de vacanță a soților Ana și Petre Magdinfoto: arhiva personală/Facebook
Hotii au intrat în casa de vacanță a soților Ana și Petre Magdinfoto: arhiva personală/Facebook

Regele emisiunilor rock, Petre Magdin, și soția sa, Ana, au tras o sperietură zdravănă în noaptea de joi spre vineri, când trei hoți le-au intrat în casă. Din fericire, Ana Magdin a avut inspirația să sune la o firmă de pază încă de la primele zgomote suspecte și s-a baricadat împreună cu soțul ei în dormitor.

Cea mai iubită vedetă TV din anii ‘90, Petre Magdin (76 ani), și soția sa Ana au fost la un pas de tragedie noaptea trecută, când hoții le-au spart casa din localitatea Creteni, județul Vâlcea.

Ana a povestit totul pe pagina personală de Facebook. Soția lui Petre Magdin a fost trezită de cățelușa ei în timp de hoții forțau ușa de la intrare. Femeia și-a păstrat sângele rece, a sunat la o firmă de pază și s-a baricadat în dormitor, încercând să-l protejeze pe Petre, care trebuie să evite emoțiile puternice, după atacul cerebral din urmă cu trei ani.

"Da, este adevărat…! Greu să povestesc, dar, azi noapte, eu și Petre am fost la un pas să fim asasinați! Pe când credeam că mă voi culca liniștită, după ce am terminat de scris, după ce mi-am făcut rugăciunea în balcon, în compania crucii mele de pe deal, am auzit gălăgie în curte, m-am uitat din balcon, nu am văzut nimic. M-am pus în pat, cu gânduri bune, am reușit să adorm, cam 30 de minute, apoi, o cățelușă a sărit pe noi în pat și m-a trezit, celelalte două lătrau la parter.

Nu sunt o curajoasă, am frică de întuneric și de singurătate, dar, pentru că Petre dormea profund, nu am vrut să îl trezesc, având în vedere și starea lui, nu are voie emoții!

Am aprins becul pe hol și am coborât cu teamă, cineva forța ușa de la intrarea în casă, am fugit încet în dormitor, am luat telefonul și am sunat la o firmă de security, oameni instruiți, pe care i-am angajat după atacul cerebral al lui Petre, din urmă cu 3 ani și pentru că am mai fost vizitați de hoți…!", a scris soția lui Petre Magdin pe Facebook.

Hoții au mărturisit că i-ar fi ucis pe cei doi soți dacă ar fi dat peste ei

Femeia și-a trezit în cele din urmă soțul, pentru că era speriată. "În câteva minute au ajuns, dar hoții deja întraseră în casă, am încuiat ușa la dormitor, l-am trezit pe Petre, era anormal să îl las să doarmă, dar, deși eram îngrozitor de speriată, l-am rugat să nu se panicheze, i-am spus în șoaptă că cineva încearcă să intre peste noi în casă, i-am dat repede un calmant.

Eu tremuram, mă abțineam să nu plâng, pentru că sunt cam plângăcioasă când mă sperii, important era ca Petre să fie bine. Au ajuns băieții de la security, m-au sunat să nu ies din dormitor până când nu mă sună ei! Mai pe scurt, erau trei golani beți, care au vrut să fure ceva, ce, ei știu… Întrebați care a fost intenția lor, au declarat că, dacă ne trezeam, ne omorau. Și erau curioși cum arată soția lui Petre Magdin! Eu nu ies niciodată din curte, îmi văd de treburile mele, multe, mult prea multe pentru un singur om, dar se pare că suntem vulnerabili pentru hoți, pentru criminali, pentru că Petre Magdin are o soție tânără, iar el este un artist sensibil, nu un luptător de KO!", a mai povestit Ana. 

Soția lui Petre Magdin a insistat să-și asigure apropiații că amândoi sunt bine, mulțumindu-le celor care și-au făcut griji pentru ei. Ana este convinsă că animalele de companie le-au salvat viața. 

"Bine că totul este bine, suntem nevătămați, iar cățelușele, bine, eroinele noastre, nu știu ce m-aș face fără ele, au văzut că sunt speriată. Am plâns abia când cei trei au fost duși unde trebuie, iar prințesele mele m-au înconjurat ca să îmi arate că nu sunt singură, au pus toate trei boticurile pe mine!

Noi nu ținem bani în casă, aici este doar o casă de vacanță, unde vrem să trăim în pace și să ne lucrăm proiectele liniștiți!

Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați făcut griji, încercăm să ne reintrăm în normal sufletește!", a încheiat Ana Magdin.

Citește și:

EXCLUSIV! Petre Magdin, salvat de două ori de la moarte de soţie

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net