Anamaria Ferentz a fost cerută în căsătorie de iubitul american și a zis „Da”: „Mă simt binecuvântată”

Anamaria Ferentz (49 de ani) se căsătorește! Nici bine nu s-a întors în America din călătoria de aproape o lună de zile pe care a făcut-o în România, nu a apucat să se odihnească după programul încărcat pe care l-a avut în țară, aici unde a venit să își promoveze noile proiecte muzicale, că a dat-o într-o altă petrecere.

Iubitul ei, omul de afaceri american Doug, i-a pregătit o surpriză. I-a cumpărat un frumos inel cu piatră bleo și a cerut-o în căsătorie. Artista nu a stat pe gânduri și a spus "Da" imediat. Cei doi au o relație foarte frumoasă și sunt împreună de 3 ani de zile. Anamaria Ferentz este fericită și împlinită.

"Acum trei ani, pe 8 Mai, mi-am întâlnit sufletul pereche. Ieri, pe 8 Mai 2024, m-a întrebat pe băncuța noastră: "Anamaria Ferentz, iubita mea, te căsătorești cu mine?" Și am spus: "DA!". A fost cea mai frumoasă și romantică propunere și o surpriză totală care mi-a plăcut foarte mult. Mă simt binecuvântată, fericită și mai îndrăgostită ca niciodată!", a fost mesajul transmis de Anamaria Ferentz care care chiar de ziua iubitului său i-a dedicat piesa pe care o are acum în promovare, "Baby (Roses)". Supai, cățelul ei de 11 ani, a fost martor la cererea în căsătorie a artistei care pur și simplu radiază de fericire.

"Este un bărbat foarte bine, nu se pensează"

Invitată în luna aprilie în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PROTV, Anamaria Ferentz a povestit despre cum a decis să se mute în America, și despre relația sa cu iubitul american Doug, care este mai mare cu 11 ani decât ea și are 7 copii din două căsătorii anterioare.

"Am fost în vizită în 2008 în America și mi-a plăcut foarte mult New York-ul și am zis că acolo vreau să locuiesc... Îmi place mult să călătoresc(...) Nu stăm la fermă, avem și o fermă doar că din păcate e fără animale, nu are nimeni timp și de animale. Avem o căruță de copii dar eu vreau măcar un ponei, o vacă, o capră, o ceva... Iubitul meu este cel mai bun om de pe planeta asta, este un om pe care l-aș dori oricui. Adică să ai un paratener care să creadă în tine mai mult decât crezi tu și să te susțină, nu neapărat financiar, ci să te susțină emoțional, sufletește. Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni care sunt din Portland, el este din Oregon. Făceau afaceri împreună! (...) Este un om senzațional. Nu a avut cum să vină în perioada asta în România, plus că era cu copiii, dar vreau să îl aduc vara când e frumos. își dorește să vină. Are multe case de îngrijire pentru oamenii cu probleme și care au ajuns la pensie, care nu mai au pe nimeni și vor să stea în siguranță. Suntem ca și căsătoriți! Este un bărbat foarte bine, nu se pensează, e foarte natural!", povestea Ferentz la Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net