Anamaria Prodan, cu toţi greii din fotbal. Mesajul subtil pentru Reghe

18 ianuarie 2022

Anamaria Prodan a publicat o imagine ├«n care apare al─âturi de grei din lumea fotbalului, al─âturi de un mesaj care pare s─â fac─â aluzie la Lauren┼úiu Reghecampf. 

anamaria prodan laurentiu reghecampf 2 jpeg
Anamaria Prodan ┼či Lauren┼úiu Reghecampf sunt ├«n plin divor┼ú foto: arhiv─â

Anamaria Prodan a sus┼úinut mereu c─â este unul dintre cei mai buni impresari de fotbal din Rom├ónia. Ea este, de altfel, prima femeie impresar din Rom├ónia ┼či a avut o carier─â de succes. Dovad─â c─â e un nume ├«n fotbal e ┼či anturajul s─âu. Cel mai recent, Anamaria a ie┼čit la o cin─â cu mai multe persoane, printre care ┼či Mitic─â Dragomir,  fostul pre╚Öedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal ┼či Ciprian Marica.

image
Anamaria Prodan, al─âturi de Cirpian Marica ┼či Mitic─â Dragomir foto: Instagram

"The Big Family (trad. Marea familie). Noi ╚Ötim tot! Restul sting lumina ┼či scap─â turma", a scris Anamaria Prodan ├«n dreptul imaginii, un mesaj subtil, probabil, pe Reghecampf. 

Anamaria Prodan susţine că ea l-a ajutat pe Reghecampf să ajungă în top

Anamaria Prodan a povestit, ├«ntr-un podcast, c─â ea l-a ajutat pe Lauren┼úiu Reghecamf s─â ajung─â unde a ajuns, ├«n urm─â cu mul┼úi ani, c├ónd antrenorul nu mai putea intra pe teren din cauza unor probleme medicale. Ea sus┼úine c─â s-a luptat pe ca fostul ei partner de via┼ú─â s─â fie ├«n top ┼či c─â ├«i f─âcea inclusiv interviurile ┼či filmule┼úele motiva┼úionale dup─â fiecare meci.

"Lauren╚Ťiu terminase cu fotbalul, avea ni╚Öte probleme medicale. Am stat, m-am g├óndit ╚Öi i-am zis: Ok, tu m─â ascul╚Ťi pe mine ╚Öi ├«╚Ťi fac o carier─â cum nu s-a mai pomenit. Dac─â m─â vei asculta vei ajunge num─ârul 1. ╚śi a fost num─ârul 1. El a mers din ce ├«n ce mai bine. Nu exista nimeni s─â-l ating─â, nu permiteam cuiva s─â-l ating─â. ├Äi mu╚Öcam pe to╚Ťi de g├ót dac─â ├«ndr─âzneau s─â se uite c─âtre el. Am fost ╚Öi bodyguard, ╚Öi so╚Ťie, ╚Öi iubit─â. El a ascultat orbe╚Öte. Eu ├«i f─âceam interviurile, habar n-avea, ├«i f─âceam filmule╚Ťele motiva╚Ťionale dup─â fiecare meci. 

Cred c─â a fost foarte mult pentru el. ╚Üine tot de educa╚Ťie, c├ónd nu ╚Ötii s─â gestionezi...I-a luat Dumnezeu min╚Ťile, ╚Öi-a descoperit latura asta, iubirea pentru femeile mai u╚Öoare....mai sl─âbu╚Ťe! Asta a fost marea problem─â a lui. Dac─â nu avea problema asta, el ast─âzi era ├«n primii antrenori ai lumii. Atunci c├ónd nu ├«╚Ťi respec╚Ťi familia...via╚Ťa personal─â ╚Öi profesional─â merg m├ón─â ├«n m├ón─â. Dac─â e╚Öti un dobitoc ╚Öi alergi dup─â toate fetele din ora╚Ö, nu te mai ╚Ťii de meserie.", a spus Anamaria Prodan.

Agentul FIFA a mai declarat că salariul lui Reghecampf a scăzut considerabil în ultima perioadă.

"Eu am fost exigentă pentru că așa m-au crescut ai mei. Ca antrenor, dacă nu ești concentrat 100%, te-au dat afară. Nu știi să faci nimic altceva. El a ajuns acum la un salariu de 15.000 pe lună, de la 2-3 milioane de euro. E direct în picaj."

stanga
dreapta
anamaria prodan 3 jpg
anamaria prodan corp 3 jpg
anamaria prodan laurentiu reghecampf 0 jpeg
prodan 0 jpeg
anamaria prodan laurentiu reghecampf 2 jpeg
anamaria prodan 2 jpg
prodan anamaria reghecampf jpeg
anamaria prodan si laurentiu reghecampf 54860000 jpeg
anamaria prodan laurentiu reghecampf jpeg
Anamaria Prodan
anamaria prodan jpg

Ce spune Anamaria Prodan despre cariera ei

Anamaria Prodan a adunat o avere considerabil─â din fotbal, f─âc├ónd transferuri pe mul┼úi bani. Ea nu se teme s─â se laude mereu cu reu┼čitele ei, mai ales c─â sunt unele importante ┼či chiar a spus c─â este cunoscut─â de cei mai mari oameni din fotbal, la nivel mondial. 

ÔÇ×Dac─â pui numele meu pe Google, o s─â vezi c─â sunt articole despre mine ├«n orice ┼úar─â care iube┼čte fotbalul pe p─âm├óntul ─âsta. Dac─â ├«l ├«ntrebi pe Florentino Perez (pre┼čedintele clubului Real Madrid- n.r.) cine este Anamaria Prodan, ┼čtie. Am ap─ârut ca regina fotbalului ├«n cea mai mare revist─â a lor de sport. E o revist─â pe care am primit-o. Numai eu fac totul, de la "A" la "Z", eu n-am ajutoare, n-am o m├ón─â dreapt─â care s─â m─â ajute. Asta pentru c─â to┼úi vor s─â vorbeasc─â numai cu mine, to┼úi vor cu Anamaria ProdanÔÇŁ, a povestit impresara, ├«n acela┼či podcast.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
andrei stefanescu iubita3 png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png