Anamaria Prodan, cu toţi greii din fotbal. Mesajul subtil pentru Reghe

Anamaria Prodan a publicat o imagine în care apare alături de grei din lumea fotbalului, alături de un mesaj care pare să facă aluzie la Laurenţiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în plin divorţ foto: arhivă
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în plin divorţ foto: arhivă

Anamaria Prodan a susţinut mereu că este unul dintre cei mai buni impresari de fotbal din România. Ea este, de altfel, prima femeie impresar din România şi a avut o carieră de succes. Dovadă că e un nume în fotbal e şi anturajul său. Cel mai recent, Anamaria a ieşit la o cină cu mai multe persoane, printre care şi Mitică Dragomir,  fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal şi Ciprian Marica.

Anamaria Prodan, alături de Cirpian Marica şi Mitică Dragomir foto: Instagram
Anamaria Prodan, alături de Cirpian Marica şi Mitică Dragomir foto: Instagram

"The Big Family (trad. Marea familie). Noi știm tot! Restul sting lumina şi scapă turma", a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii, un mesaj subtil, probabil, pe Reghecampf. 

Anamaria Prodan susţine că ea l-a ajutat pe Reghecampf să ajungă în top

Anamaria Prodan a povestit, într-un podcast, că ea l-a ajutat pe Laurenţiu Reghecamf să ajungă unde a ajuns, în urmă cu mulţi ani, când antrenorul nu mai putea intra pe teren din cauza unor probleme medicale. Ea susţine că s-a luptat pe ca fostul ei partner de viaţă să fie în top şi că îi făcea inclusiv interviurile şi filmuleţele motivaţionale după fiecare meci.

"Laurențiu terminase cu fotbalul, avea niște probleme medicale. Am stat, m-am gândit și i-am zis: Ok, tu mă asculți pe mine și îți fac o carieră cum nu s-a mai pomenit. Dacă mă vei asculta vei ajunge numărul 1. Și a fost numărul 1. El a mers din ce în ce mai bine. Nu exista nimeni să-l atingă, nu permiteam cuiva să-l atingă. Îi mușcam pe toți de gât dacă îndrăzneau să se uite către el. Am fost și bodyguard, și soție, și iubită. El a ascultat orbește. Eu îi făceam interviurile, habar n-avea, îi făceam filmulețele motivaționale după fiecare meci. 

Cred că a fost foarte mult pentru el. Ține tot de educație, când nu știi să gestionezi...I-a luat Dumnezeu mințile, și-a descoperit latura asta, iubirea pentru femeile mai ușoare....mai slăbuțe! Asta a fost marea problemă a lui. Dacă nu avea problema asta, el astăzi era în primii antrenori ai lumii. Atunci când nu îți respecți familia...viața personală și profesională merg mână în mână. Dacă ești un dobitoc și alergi după toate fetele din oraș, nu te mai ții de meserie.", a spus Anamaria Prodan.

Agentul FIFA a mai declarat că salariul lui Reghecampf a scăzut considerabil în ultima perioadă.

"Eu am fost exigentă pentru că așa m-au crescut ai mei. Ca antrenor, dacă nu ești concentrat 100%, te-au dat afară. Nu știi să faci nimic altceva. El a ajuns acum la un salariu de 15.000 pe lună, de la 2-3 milioane de euro. E direct în picaj."

Ce spune Anamaria Prodan despre cariera ei

Anamaria Prodan a adunat o avere considerabilă din fotbal, făcând transferuri pe mulţi bani. Ea nu se teme să se laude mereu cu reuşitele ei, mai ales că sunt unele importante şi chiar a spus că este cunoscută de cei mai mari oameni din fotbal, la nivel mondial. 

„Dacă pui numele meu pe Google, o să vezi că sunt articole despre mine în orice ţară care iubeşte fotbalul pe pământul ăsta. Dacă îl întrebi pe Florentino Perez (preşedintele clubului Real Madrid- n.r.) cine este Anamaria Prodan, ştie. Am apărut ca regina fotbalului în cea mai mare revistă a lor de sport. E o revistă pe care am primit-o. Numai eu fac totul, de la "A" la "Z", eu n-am ajutoare, n-am o mână dreaptă care să mă ajute. Asta pentru că toţi vor să vorbească numai cu mine, toţi vor cu Anamaria Prodan”, a povestit impresara, în acelaşi podcast.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net