Anca Lungu, nuntă în secret pe plajă, în Grecia! Uite cât de frumoasă a fost mireasa, la brațul lui Harry, în Halkidiki!

Vedetele preferă, mai nou, nunțile în secret! Fosta vedetă Antena 1, Anca Lungu, s-a cununat religios cu alesul inimii sale, omul de afaceri grec Harry Arampatzis, cu care locuiește în prezent la Nisa. Nunta a avut loc într-un cadru de vis, pe o plajă, în Grecia.

Fosta prezentatoare tv de la Antena 1, Anca Lungu, și Harry Arampatzis, farmacistul grec care are afaceri în domeniul cosmeticelor, s-au cununat religios, miercuri 10 iulie, în Halkidiki (Grecia).

Invitații la nunta Ancăi Lungu, îmbrăcați toți în alb 

Evenimentul a fost unul în secret, cei doi fiind dați de gol doar de o serie de fotografii și filmulețe de la cununie postate pe Instagram de Ali Andreea, make-up artist român, stabilit la Paris. 

Aceasta a dezvăluit că dress code-ul de la nuntă a impus ca invitații să se îmbrace cu toții în alb, aceasta fiind dorința expresă a mirilor. 

„Celebrăm dragostea cu Anca și Harry. A fost dorința miresei ca toți să fim îmbrăcați în alb, ca să știți”, a explicat make-up artistul, pe rețelele de socializare. 

Nașii cuplului sunt Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul estetician Constantin Stan.

Nunta celor doi a excelat la capitolul eleganță și rafinament. Cei doi au primit binecuvântarea din partea preotului, într-o biserică ortodoxă, în care slujba religioasă  s-a ținut în limba greacă.

Anca și Harry au fost conduși la altar de nașii lor, cunoscuta știristă de la Prima TV Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul estetician Constantin Stan. 

Petrecere pe plajă! S-au spart farfurii

Evenimentul a fost unul cât se poate de discret, alături de cei doi la cununie aflându-se doar persoanele foarte apropiate. 

Fosta vedetă de la Antena 1 a strălucit, alegând să poarte o rochie de mireasă diafană, care i-a pus în valoare naturalețea. Mirele a îmbrăcat și el un costum lejer, elegant, și a ținut-o non-stop de mână pe partenera lui de viață. 

Petrecerea de nuntă a avut loc chiar pe plajă, unde invitații au dansat pe muzică grecească până în zori și au spart farfurii. 

Soțul Ancăi Lungu, Harry Arampatzis, este fondator și CEO-ul unei companii de produse cosmetice. Cei doi sunt împreună de mai bine de 7 ani, de când știrista a decis să renunțe la job-ul de la Antena 1 și să se mute la Nisa. Au împreună un băiețel, iar fosta vedetă de la Antena 1 mai are o fetiță din căsnicia anterioară.

Anca Lungu a decis să părăsească lumea televiziunii în 2018, după 15 ani petrecuți la Antena 1. S-a mutat inițial în Grecia, apoi în Franța, acolo unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de grecul Harry Arampatzis. La cinci ani distanță, fosta prezentatoare revenea pe micile ecrane, la Prima TV, prezentând emisiunea „Viața are gust”.

„Probabil că m-aș fi mutat oriunde ar fi fost el pentru că despre asta a fost vorba, să fim împreună și să putem forma o familie. 

Ne cunoșteam de foarte puțin timp când am luat decizia, după încă puțin timp s-a întâmplat să apară și Iorgos în ecuație, fiul nostru, și apoi m-am mutat fără să mă gândesc prea mult.

Știam că nu va fi ușor, dar în același timp știam că e un pas înainte”, a declarat Anca Lungu, pentru „Xtra Night Show”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net