Cu ce mare durere în suflet s-a măritat Cristina Vasiu? „A murit de curând!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Vasiu s-a căsătorit, în week-end, cu alesul inimii ei, Cătălin Stoica. Nunta a fost una grandioasă, însă mirii au pășit la altar cu o mare durere în suflet. Click! a aflat ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte de marele eveniment în familia mirelui. 

Cântareața Cristina Vasiu și alesul inimii ei, Cătălin Stoica, au avut parte de o nuntă de vis, așa cum și-au dorit-o. Planificaseră evenimentul în detaliu de mult, așa că totul a ieșit ca la carte. 

Cristina Vasiu: „Socrul meu a murit cu puțin timp înainte de nuntă”

Din păcate, bucuria mirilor avea să fie umbrită de un eveniment tragic, care a avut loc în familie chiar înainte de nuntă. Socrul Cristinei a decedat, iar mirii, care programaseră cu un an înainte evenimentul, nu au mai putut să respecte doliul și să amâne ceremonia religioasă.

Așa că au convenit cu toții, în familie, ca nunta să fie una mai restrânsă. 

„Nunta a fost un eveniment mult așteptat pentru noi, ne-am bucurat de o seară minunată alături de familie și de prietenii dragi.

Am dorit să fie un eveniment restrâns, pentru că, de curând, s-a întâmplat un incident nefericit în familia noastră. Socrul meu, respectiv tatăl lui Cătălin, a decedat de curând.

Ne-am dorit să facem un eveniment restrâns, dar să respectăm în special din punct de vedete religios această cununie. Pentru noi a contat foarte mult să facem acest pas în biserică, ceremonia religioasă a fost pentru noi mai importantă decât petrecerea în sine.

Ne-am bucurat și acolo de muzică bună, de prieteni, de familie, de nașii noștri. A fost un eveniment reușit într-o locație superbă, exclusivistă din București”, a povestit Cristina Vasiu, pentru Click!

„Cel mai emoționant moment a fost în biserică”

Nunta în sine a fost un spectacol, iar momentele emoționante nu au lipsit nici de la biserică, și nici de la petrecerea din Otopeni.

„Am avut două momente spectaculoase, inedite, care nu se mai găsesc în niciun alt local de la noi: și anume dansul pe sticlă, pe apă, dar și venirea tortului suspendat de pe clădire. 

A fost un moment înconjurat de un show de artificii, de oameni mascați, toată lumea a ieșit afară cu aplauze și multă emoție.

Cel mai emoționant, însă, moment pentru mine a fost în biserică. Slujba a avut loc la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Z, unde am descoperit un părinte excepțional, Vasile Ioana, care efectiv ne-a cucerit și ne-a cutremurat din cap până în picioare. 

Am avut piele de găină de când am intrat și până am ieșit, și lacrimi în ochi. Ceva mai emoționant și mai frumos în viață nu am trăit niciodată!”, ne-a mai spus Cristina.

Rochia miresei a avut 20 de kilograme, la concurență cu Anda Adam!

De departe, însă, rochia miresei a luat ochii și a concurat-o cu brio pe cea a Andei Adam. Rochia a cântărit 20 de kilograme și a costat nu mai puțin de 5000 de euro. 

„Rochia de mireasă a cântărit undeva la 20 de kilograme, a fost înconjurată de 100 de metri de material. Câteva mii de pietre semi-prețioase au fost cusute manual chiar de designerul Oana Cocâr din Timișoara. 

A fost o rochie creată special pentru mine din alte trei modele selectate. O rochie unicat în România. Pantofii au fost creați de Mihai Albu, iar accesoriile au costat 30.000 de euro. Colierul din diamante și aur alb valora doar el peste 30.000 de euro”, a adăugat Cristina.

Ce tradiții au respectat mirii la nuntă? 

Cristina și Cătălin au respectat câteva tradiții la nuntă, mai puțin aruncatul buchetului. 

„M-am simțit extraordinar, am vrut să fie totul ca de poveste, nu mi-aș fi dorit să fac totuși obiceiurile. Dar, pentru că suntem români am zis să păstram tradiția. 

M-a obosit foarte tare să mă îmbrăc atât de devreme în rochia de mireasă. Preferam să mergem întâi la biserică și apoi la petrecere. 

Am făcut și aceste ritualuri: cu turta, cu cântatul acasă<<Ia-ți mireasă ziua bună>>, mersul după nași, apoi plecarea la biserică.

La petrecere, un prieten de la Cluj ne-a făcut un joc în locul aruncatului de buchet, este vorba de Jocul Pantofilor. Am stat pe două scaune spate în spate și ne-a pus un set de întrebări despre cât de bine ne cunoaștem noi doi. Fiecare ridica pantoful ca răspuns la întrebare. A fost super fain!”, ne-a mai dezvăluit miresica. 

Solista a plecat în luna de miere de la mare! 

Imediat după nuntă, mirii au plecat la un resort de pe malul Mării Negre, unde își petrec luna de miere. 

„Luna de miere am început-o cu patru zile la mare, într-un resort din Năvodari. Ne-au  așteptat cu un pat plin cu trandafiri, în formă de inimă și cu șampanie. 

Vom continua cu o plimbare la Paris, iar prin august sau septembrie vom merge într-o vacanță de două săptămâni într-o destinație tropicală. Va fi supriză!”, ne-a mai declarat solista. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez și Ben Affleck profimedia 0874148830 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Dragoș Dolănescu
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
foto colaj insta jpg
cristi borcea operatii 3 jpg
banner dragos bucur png
julia fox profimedia jpg
KIM KARDASHIAN INSTA jpg
Banner Julia Chelaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net