Cristina Vasiu, nuntă ca-n basme! Tortul gigantic a fost suspendat la înălțime! „Cea mai emoționantă zi”

A fost nuntă mare, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat. Cristina Vasiu (32 de ani) și Cătălin Stoica au ajuns la altar, sâmbătă, 6 iulie. Ceremonia religioasă emoționantă, de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, a fost urmată de o petrecere grandioasă cu nu mai puțin de 400 de invitați, desfășurată la o cunoscută sală de evenimente din Otopeni. Tortul miresei, de șase etaje, a luat ochii!

Cristina Vasiu și alesul inimii ei, Cătălin Stoica, au făcut cununia civilă în septembrie 2023, iar sâmbătă 6 iulie 2024  cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, cu multe emoții. 

După ceremonia religioasă de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, unde au participat rudele și persoanele foarte apropiate, mirii și-au întâmpinat cei 400 de invitați la un local select din Otopeni. 

 „Cea mai emoționantă zi din viața noastră! Ne-am recunoscut dragostea și iubirea în fața Lui Dumnezeu și am primit binecuvântarea Lui pentru un drum nou în viața de familie! 

Am fost copleșită de toate emoțiile din lume și mă bucur din toată inima că am avut oamenii dragi aproape, că ne-a cutremurat fiecare cuvânt rostit de Părintele Vasile Ioana în biserică și că am plecat la drum împreună cu o concluzie: <<Nimic fără Dumnezeu sau departe de cuvântul Lui!>>

Te iubesc, ești absolut minunat și cel mai frumos dar de la viață până acum!”, a declarat mireasa, după ceremonia de la biserică oficiată de părintele Vasile Ioana. 

Tortul a fost suspendat la înălțime. Invitații au rămas fără cuvinte!

Cristina Vasiu a organizat din vreme fiecare detaliu de la nunta sa, care a fost una de poveste. De departe, însă, tortul gigantic, de șase etaje, a fost surpriza serii.  

Tortul imens a fost ridicat pe o sârmă și suspendat în aer, lăsându-i pe toți invitații cu gura căscată. Acesta a fost adus în mijlocul invitaților înconjurat de artificii, care au creat o atmosferă spectaculoasă.

Tzancă Uragnu a întreținut atmosfera!

Vestitul manelist Tzancă Uraganu a întreținut atmosfera și a scos invitații pe ringul de dans. S-au dat dedicații peste dedicații toată noaptea, iar petrecerea a durat până în zori. Kamara și iubita lui, Gabriella, au făcut și ei furori pe ringul de dans, și au și cântat. 

Rochie de mireasă de 5000 de euro

Cristina și Cătălin au strălucit în ziua nunții lor. Cântareața și-a adus rochia de mireasă, care a costat 5000 de euro, tocmai de la Timișoara. 

 „Am reușit să aducem rochița cu mașina, a avut peste 100 metri de material. Prețul ei a depășit ușor 5.000€ și a avut cusute pietre semiprețioase manual, chiar de Oana, zi și noapte! E ca o bijuterie! 

Am plâns când am îmbrăcat rochia de mireasă! Ema, care este event planner-ul nostru, a organizat totul ca la carte, alături de nașii noștri dragi, Andreea și Andrei Cristache. 

Costumul lui Cătălin a fost deosebit și a fost creat de brand cunoscut, și sunt încântată că i-am ales, din toate punctele de vedere! Atât Cătălin, cât și nașul, au îmbracat costume realizate de același brand!", a mărturisit mireasa, pentru Click!, înainte de nuntă. 

Ce doi soți tocmai ce s-au mutat în casă nouă, într-un apartament de trei camere din Chiajna, primit cadou de nuntă de la părinții Cristinei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) este extrem de încântat de revenirea "acasă", la PROTV
banner sanziana buruiana png
mihai leu si sotia anna jpeg
Ema Uta jpg
Monica Davidescu și Aurelian Temișan, un cuplu de 23 de ani Sursa: Instagram
alexia eram mario fresh jpg
virna lisi getty jpg
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net