Mari emoții pentru cântăreața Cristina Vasiu! Mâine îmbracă rochia de mireasă. De unde a fost adusă și cât a costat

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Vasiu (31 de ani) se pregătește de cea mai fericită zi din viața ei! Artista se căsătorește mâine religios, pe 6 iulie, și are petrecerea de nuntă, la o sală de evenimente din București.

Emoțiile îi dau deja târcoale, lacrimile au fost din plin la proba rochiei de mireasă, care arată ca o adevărată bijuterie, după cum ne-a mărturisit chiar ea.

Suntem pe ultima sută de metri, cu emoții constructive, cu alergătură de colo-colo, întâlniri și drumuri de făcut pentru a pune la punct ultimele detalii, ca totul să fie o seară de neuitat! Am fost la prietena mea, Oana Cocîr, în Timișoara, să ridic rochia de mireasă, extrem de grea și sofisticată, smulsă parcă din Cinderella’s Story! (Râde) Prințul l-am găsit, rochia o am, pantofii lui Mihai Albu, tot din aceeași poveste, ca de cristal, și happy end-ul pe care îl avem prin acest legământ sfânt înaintea lui Dumnezeu!", ne-a povestit fericita mireasă, pentru Click!

„E ca o bijuterie"

Cristina Vasiu și-a adus rochia de mireasă cu mașina direct de la Timișoara. Aceasta este cusută manual cu pietre semiprețioase și a costat 5.000 de euro.

 „Am reușit să aducem rochița cu mașina, are peste 100 metri de material, prețul ei depășește ușor 5.000€ și are cusute pietre semiprețioase manual, chiar de Oana, zi și noapte! E ca o bijuterie! Am plâns când am îmbrăcat rochia de mireasă! Ema, care este event planner-ul nostru, a organizat totul ca la carte, și așteptăm alături de nașii noștri dragi, Andreea și Andrei Cristache, să pășim împreună pe un drum nou și curat, sâmbătă!", ne-a mai povestit emoționată, artista.

Cât despre costumul mirelui, și acesta a fost pe mâini bune, căci o firmă cunoscută de costume bărbătești s-a ocupat de soțul Cristinei Vasiu pentru ca acesta să fie și el la înălțime în ziua nunții sale.

„Costumul lui Cătălin este deosebit, semnat de brand cunoscut și sunt încântată că i-am ales, din toate punctele de vedere! Atât Cătălin, cât și nașul, îmbracă costume realizate de același brand!", ne-a mai mărturisit viitoarea mireasă, Cristina Vasium care a fost aseară la un meci de fotbal pentru prima dată cu soțul ei.

Înainte de ziua nunții, care va avea loc mâine, Cristina Vasiu și soțul ei, Cătălin Stoica, vor merge azi la biserică pentru a se spovedi.

Ce doi soți sunt foarte fericiți împreună și tocmai ce s-au mutat în casă nouă, într-un apartament de trei camere din Chiajna, primit cadou de la părinții ei pentru nuntă.

Este posibil să cânte la propria nuntă

Pentru că nunta se apropie cu repeziciune, iar Cristina Vasiu are un repertoriu bogat și frumos, viitoarea mireasă se gândește, de ce nu, să cânte și la propria nuntă.

Cred că o să cântăm la nuntă, deși am fost puțin superstițioși în ceea ce privește treaba asta, pentru că am înțeles că nu e bine, că dacă ești artist să nu cânți la nuntă ta însă pentru oamenii dragi, pentru nașii noștri care nu ne-au auzit niciodată live la un concert, cu siguranță vom face un program special de 2-3 piese pentru ei”, ni s-a mai confesat Cristina Vasiu.

image
image
image
image
image
image
BeFunky collage (2) jpg
BeFunky collage (1) jpg
margot robbie profimedia jpg
Banner Roxana Ciuhulescu
beyonce figura ceara profimedia jpg
Banner Ileana Stana Ionescu
banner Medana Oprea
IMG 3392 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net