De ce a amânat nunta Annes și toamna asta? „După pandemie era full” Ce surpriză îi pregătește soțul la Iași

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cântăreața Annes nu reușește să ajungă la altar și pace. Are o relație de 23 de ani și a fost cerută în căsătorie de patru ori, de către impresarul Dan Anghel, dar cei doi nu au apucat să facă pasul cel mare nici până acum. Toamna asta au deja alte cu totul alte planuri. 

Annes și iubitul ei, impresarul Dan Anghel, sunt împreună de peste 20 de ani și se iubesc la fel de tare ca în prima zi. Cei doi s-au cunoscut chiar în noaptea de Revelion, la un spectacol, iar impresarul a dus o luptă foarte grea pentru a o cuceri pe cântăreață. 

 Annes: „După pandemie era full, iar acum nu am mai avem timp”

În vârstă de 47 de ani, Annes și logodnicul său au anulat nunta programată la începutul lui 2020, din cauza restricțiilor apărute în timpul pandemiei de coronavirus. 

Artista a fost cerută de soție de patru ori de Dan Anghel, însă, de-a lungul timpului, au tot apărut diverse situații care i-au împiedicat să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Nici toamna aceasta, cei doi nu vor deveni soț și soție. 

„Nu am mai reușit să ne organizăm, în legătura cu nunta, pentru că, imediat după pandemie, au fost mii de cupluri care nu-și făcuseră nunta și am zis să lăsăm spațiu că oricum era full peste tot, cel puțin acolo unde ne doream noi să facem petrecerea.

După pandemie, nu am mai avut noi timp. Ne propusesem să facem nunta toamna aceasta, dar soțul organizează un festival mare de muzică retro, la Iași. El muncește un an pentru așa un eveniment.

Noi petrecerile personale, private, le-am lăsat pe locul doi, important e însă că relația noastră funcționează la fel de frumos, lucrurile decurg la fel.

Ne propuseseră viitorii nași să mergem la ei în Spania, au o casă acolo, să facem o ceremonie mică acolo, să fie așa ceva restrâns, în familie, doar câțiva prieteni. Dar, noi sunasem deja la vreo 400 de prieteni, care tot așteptă să vină la nunta noastră. 

E o decizie grea, programasem o nuntă foarte mare și acum s-o faci doar cu 20 de persoane?! E complicat, pe cine să chemi mai înainte? Nu am mai avut timp să ne batem capul cu treaba asta”, a declarat Annes, pentru Click! 

Annes va prezenta și va cânta la Diskoteka Festival, de la Iași Foto: arhiva personală
Annes va prezenta și va cânta la Diskoteka Festival, de la Iași Foto: arhiva personală

No Mercy, La Bouche și Boney M vin la Diskoteka Festival, la Iași

Diskoteka Festival, ediția cu numărul 3, va avea loc la Iași între 20-22 septembrie și se anunță a fi cel mai mare festival retro din Europa, unde vor cânta cunoscuți artiști internaționali și români.

Line-up-ul este unul de excepție: La Bouche, Tehnotronic ft. Eric Martin, No Mercy, Boney M. XP, Captain Hollywood Project,  Cappella, Ryan Paris vor urca pe scena de la Parc Palas Mall, din Iași.

Festivalului i s-au alăturat și artiști români iubiți de toate generațiile precum: 

Cătălin Crișan, Gabriel Dorobanțu, Daniel Iordachioaie, Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, Annes, Sweet Kiss, , L.A. și DJ Conte.

„Sunt foarte încântată eu voi fi prezentatoarea festivalului, alături de George Zafiu de la Europa FM. O să ne distram, va fi ca la discotecă pe vremuri”, a mai spus Annes, pentru Click!

În vârstă de 47 de ani, Ana Constantin, pe numele de scenă Annes, este una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi. Solista este logodită de peste 20 de ani cu impresarul Dan Anghel, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi își doresc foarte mult să devină părinți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
miezul pamantului terra foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net