Anda și Joseph Adam, nuntă spectacol! Rochie de 25 de kilograme și tort de patru etaje

Nunta Andei Adam cu Joseph Mohaci a fost de departe nunta anului! Artista și soțul ei s-au întrecut pe ei și au organizat un adevărat spectacol, într-un club de fițe din Capitală! Rochia îmbrăcată de Anda la cununia religioasă a cântărit nu mai puțin de 25 de kilograme, iar tortul mirilor a fost unul impresionat, de patru etaje. Nașii Oana și Gerald Ciolacu au venit tocmai din Las Vegas. 

Anda Adam (44 de ani) și soțul ei Joseph Mohaci au avut o nuntă atipică, dar spectaculoasă. Cei doi au organizat un eveniment de proporții într-un club de fițe din Capitală, unde s-a strâns crema muzicii de petrecere. 

Nunta a fost atipică, pentru că s-a sărit peste tradiții, precum furatul miresei sau aruncatul buchetului. În schimb, invitații au avut parte de un eveniment unic, extravagant, începând de la ținute, decor sau tort.

Anda Adam s-a cununat religios în aceeași biserică unde a fost botezată 

Mireasa Anda Adam a ajuns la cununia religioasă de la Mănăstirea Cașin cu un bolid de lux alb, condus chiar de nașul Gerald Ciolacu. 

Mirele Joseph Mohaci a venit cu un Limo party bus pe care scria „Anda’s Wedding”, făcându-și o intrare inedită. În acest autobuz de petrecere, mirele a fost acompaniat de nașa Oana Ciolacu și de câțiva invitați.

Cununia religioasă a fost deosebit de emoționată pentru miri, Anda mărturisind că a ales același lăcaș de cult unde a fost și botezată. 

„ Am fost foarte emoționați pentru ce s-a întâmplat aici (n.r. la biserică). A fost atât de frumos. (...) Mă bucur mult că am ales mănăstirea, pentru că eu am fost botezată aici și acum l-am adus aici pe soțul meu, unde am fost eu când am fost bebe (...) 

Domnul care ne-a oficializat slujba vrem să îi mulțumim foarte mult. A fost o slujbă extraordinară, decorul superb. Și chiar ne-a urat același lucru. I-a spus soțului: <<Să o duci într-o vacanță și vă aștept la botez”>>. Deci, cea mai frumoasă urare”, a mărturisit Anda Adam, pentru Spynews.ro

După cununia religioasă, mirii și o parte din invitați au dat drumul la petrecere încă din party bus-ul care i-a transportat spre clubul de fițe, pe muzica lui Babasha. La intrarea în club, mirii cu tot alaiul lor au fost întâmpinați de două femei pe picioroange. 

Anda Adam și soțul nu și-au dorit valsul clasic la nuntă, ci au pregătit un moment diferit pentru dansul mirilor, alături de două femei pe picioroange și doi iepurași costumați.

Rochia Andei Adam de la cununia religioasă a cântărit 25 de kilograme 

Anda Adam a strălucit, la propriu, atât la cununia religioasă, cât și la petrecerea de după. Solista a schimbat două rochii, ambele spectaculoase. 

Apariția de la biserică a lăsat invitații fără grai. Artista a purtat o rochie stil prințesă, de culoare crem, înțesată de pietre prețioase, cu o trenă imensă, care a cântărit nu mai puțin de 25 de kilograme. Diadema uriașă purtată pe cap strălucea și ea în soare. 

„ Mi-am dat silința foarte mult, începând de la decor, rochie, absolut tot. Rochia nu este foarte confortabilă pentru că are 25 de kilograme cântărită, dar mă bazez pe naș că o să mă ajute să urc scările.

Mi-au plăcut lucrurile extravagante care să mă reprezinte. Pot să respir pentru că sunt obișnuită cu corsetele”, a declarat Anda Adam, înainte de cununia religioasă, pentru Antena Stars.

Mirele a ales pentru biserică un smoking elegant, cu sacou alb, pantaloni negri și papion negru. 

A doua rochie îmbrăcată de Anda la petrecerea din club nu a fost tot atât de voluminoasă precum cea de la cununia religioasă, dar la fel de spectaculoasă, fiind plină de pietre prețioase și tot într-o nuanță de crem, cu o crăpătură adâncă pe picior.

Tortul miresei a avut patru etaje 

Cel mai așteptat moment al serii a fost pe departe momentul aducerii tortului, care a fost unul spectaculos. 

Tortul uriaș, de patru etaje, a fost decorat cu bujori albi, flori care s-au regăsit și în aranjamentele florale de la intrarea în club, dar și de pe mesele invitaților. Cristalele au completat și ele decorul impresionant.

Oana Radu, Tzancă Uraganu și Florin Salam au făcut show

Artista nu și-a dorit să nu cânte la propria nuntă, pe motiv că aduce ghinion. Așa că i-a lăsat pe profesioniști să-și facă treaba.   

Oana Radu, Tzancă Uraganu, Florin Salam, Cocoș de la Călărași și Mr. Juve au fost numele grele care au distrat invitații până în zori.

Tzancă Uraganu și iubita lui, Alina Marymar, urmau să fie nașii de cununie ai Andei Adam și ai soțului ei, dar cei doi au decis că nu mai pot să le fie părinți spirituali din cauza doliului din familia manelistului, după ce Lucas, nepotul lor, a murit recent, vârsta de 8 ani.

Manelistul a deschis însă petrecerea cu un moment special pentru artistă și soțul ei.

„Casă de piatră și multă fericire, finii Anda Adam și Joseph”, a scris Tzancă Uraganu, într-un videoclip postat pe TikTok.

Spre dimineață, atmosfera a fost întreținută de celebrul Florin Salam. „Regele manelelor” a făcut show la nuntă, așa cum era de așteptat, au curs dedicațiile, iar invitații s-au distrat pe cinste până în zori.

Printre cei 300 de invitați de la nuntă s-au numărat și foarte multe vedete din show-biz, precum Roxana Vancea și soțul ei, Xonia, Oana Roman, Iasmina și Bradford Hill.

Anda Adam și Yosif Mohaci au ales un meniu româno-franțuzesc pentru nunta lor, iar numai în flori și în decoruri cei doi au investit 30.000 de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
veronica si viorel stegaru 2 jpg
banner dan negru png
VIDEO 2024 07 01 22 01 48 mp4 thumbnail png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net