Anda și Joseph Adam spun astăzi marele „DA!”. Imagini din timpul pregătirilor pentru marele eveniment

#Exclusiv Click!

Anda Adam și soțul ei, Joseph, trăiesc astăzi cele mai frumoase clipe ale vieții lor. Cei doi își unesc destinele în fața lui Dumnezeu în doar câteva clipe, iar petrecerea de nuntă se anunță una fastuoasă. Click! vă pune la dispoziție mai multe informații și imagini din cadrul unuia celor mai explozive evenimente din showbiz-ul românesc. 

Emoții mari pentru cântăreață și bărbatul cu care s-a căsătorit civil în urmă cu doi ani de zile. Anda și Joseph Adam se pregătesc să fie cununați la Mănăstirea Cașin, apoi mirii și restul invitaților se vor reuni la petrecerea de nuntă susținută într-un renumit club din Capitală. 

Anda și Joseph Adam se pregătesc pentru cel mai important moment din căsnicia lor

Printre primii invitați ajunși la biserică se numără Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, care au onorat invitația la nunta artistei, iar alături de restul invitaților și de familie o așteptă pe mireasă, care va veni de la hotel la slujba religioasă cu un Limo Bus Party. 

Din imaginile obținute de Paparazzi Click! putem observa cum florile sunt cărate în biserică, semn că toată lumea acordă o atenție deosebită tuturor pregătirilor. Toată lumea este entuziasmată și angajații sunt pe ultima sută de metri cu toate pregătirile, atenți fiind să fie totul pus la punct, pentru a fi una spectaculoasă din punct de vedere artistic.

Anda și Josepf Adam, nuntă cu 300 de invitați 

Cu doar câteva zile înainte de marele eveniment, îndrăgita artistă a oferit în exclusivitate pentru Click!, și așa am aflat că există un număr destul de mare de invitați care vor fi martorii fericirii lor. 

Vom avea între 250-300 de invitați. Deja suntem copleșiți de emoții și așteptăm ziua cea mare cu nerăbdare. Mai e foarte puțin! Mireasa nu cântă la nuntă, pentru că aduce ghinion, însă avem deja un program artistic foarte frumos și bine stabilit! Vor cânta Tzanca Uraganu, Mr. Juve, Oana Radu, Cocoș de la Călărași, Florin Salam și am pregătit și vreo 30 de numere de show cu acrobații. Va fi spectaculos!", povestește mireasa foarte entuziasmată și încântată de tot programul artistic pe care l-a pregătit pentru nunta sa.

Anda Adam: „Nunta noastră va fi total atipică”

Nu doar nunta va fi una atipică, conceptul Ibiza, întrucât și rochia de mireasă este în același stil, una spectaculoasă! Cântăreața și soțul ei au decis ca party-ul de după cununia religioasă să se desfășoare într-un club, motivul fiindu-ne expus de către vedetă.

Nunta noastră va fi total atipică, o să fie într-un club! Am ales această locație tocmai pentru că ne dorim o super petrecere, gen Lio Ibiza! Niciun ballroom sau  restaurant nu se preta la o astfel de petrecere pe care ne-am dorit-o pentru nunta noastră. Vom avea invitați să cânte mai mulți artiști. Începutul serii va fi cu Tzanca, Oana Radu ne va fi și ea alături, o să ne și cânte, avem foarte multe elemente de  acrobații, costume cu oglinzi, fete suspendate în globuri, acrobați pe papainoage cu costume luminoase, mergem pe un cu totul alt concept. Avem un moment de tobe, tarabane, cu Giovanni, spre dimineață vine Florin Salam și am mai pregătit și multe alte surprize”, ne-a povestit Anda Adam, săptămâna trecută, pentru Click!

image
image
image
image
image
image
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
Banner Petrișor Tănase
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net