Cine este Oana Ciolacu, nașa Andei Adam? E cea mai bună prietenă din Vegas a Prodancăi! „Ne știm din tinerețe. Sunt milionarii Vegas-ului”

#Exclusiv Click!

Oana și Gerald Ciolacu au fost nașii surpriză de la nunta Andei Adam cu Joseph Mohaci, din week-end. Cei doi români, care au ajuns milionari în Las Vegas, sunt cei mai buni prieteni ai impresarei Anamaria Prodan. 

Cum au ajuns Oana și Gerald Ciolacu nașii Andei și ai lui Joseph Adam?

Oana și Gerald Ciolacu i-au cunoscut pe Anda Adam (44 de ani) și Joseph Eudor Mohaci la filmările pentru „Miami Bici 2”, peliculă produsă de Codin Maticiuc și Matei Dima ( alias BRomania), în care a jucat și soțul artistei. 

Ei s-au înțeles de minune încă de la început, așa că au legat o prietenie strânsă. Cântăreața și soțul ei i-au vizitat, recent, în Las Vegas, pe Oana și pe Gerald, și au mers împreună la un concert David Guetta.

Atunci când Tzancă Urganu a anunțat că el și soția lui, Alina Marymar, nu le mai pot fi nași, Anda Adam și Joseph au apelat imediat la Oana și Gerald Ciolacu, aceștia acceptând imediat să-i conducă la altar sâmbătă, 29 iunie. 

„Ne-am cunoscut la Hollywood. Pe platourile de filmare de la <<Miami Bici 2 >. Mi-a plăcut foarte mult pentru că ne-a ajutat. Ea având experiență, ne ghida cum să ne pregătim. Cum să ne controlăm emoțiile. 

Ditamai diva Anda Adam era prin copaci și ne făcea reel-uri. Ne-a ajutat foarte mult. M-a impresionat. Cum am perceput-o eu din spatele ecranului și ce am văzut în realitate. 

Pe noi ne-a onorat invitația de a fi nași. Sunt oameni extraordinari, cu principii de viață, și noi am avut o chimie bună de cuplu. Au venit în Las Vegas. Am mers împreună la David Guetta, ne-am distrat și acasă”, a povestit nașa Oana Ciolacu, pentru Antena Stars. 

Cine sunt Oana și Gerald Ciolacu? Oana este prietena din tinerețe a Prodancăi! 

Oana și Gerald Ciolacu locuiesc în Statele Unite ale Americii de mai bine de două decenii. Aceștia s-au mutat în Las Vegas, unde au o viață perfectă, de milionari, trâind în lux și opulență. 

Cei doi sunt persoane publice influente și dețin o afacere împreună în domeniul imobiliar. 

Au apărut și pe micile ecrane, jucând în comedia  „Miami Bici 2”, dar și în reality show-ul Anamariei Prodan, care s-a difuzat pe Antena Stars. Gerald și Oana Ciolacu au o relație foarte apropiată cu impresara de ani buni, ei fiind prieteni de familie. 

Prodanca:  „Am rămas prieteni pe viață. Suntem ca o familie de mulți ani”

 „Oana este prietena mea din tinerețe. Suntem ca o familie. De atât de mulți ani. Am rămas prieteni pe viață. Am crescut împreună. Am construit afaceri împreună. Astăzi suntem la fel de uniți, chiar dacă anii au trecut peste noi. Eu și Gerald eram șefii grupului și astăzi ne alintăm tot așa noi suntem. Cei mai deștepți și cei mai frumoși. 

Pe Oana o știu de când era mică, o dulceață de femeie. Pură, suflet de copil bun, fără ură. Îi iubesc tare mult. Astăzi ei fac parte din grupul de milionari ai Las Vegas-ului și fac cinste României.

Au fost în reality show-ul meu, prieteni din copilărie”, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click! 

Oana Ciolacu, despre viața în Vegas:  „Noi acolo construim case”

„Eu am trăit în New York, Los Angeles, o perioadă, apoi m-am mutat în Las Vegas. Am mai fost ca vizitator (n.r: în New York), e diferit dintre ce vezi ca turist și ce vezi când locuiești acolo. 

E o viață normală în Las Vegas. Lumea știe numai de Vegas, dar la jumătate de oră poți merge cu barca pe lac. Este ofertant. Noi avem o viață socială, mergem la show-uri, la fine dining-uri. 

Când ne vin prietenii mai jucăm și la cazino, în rest suntem oameni normali. Noi acolo construim case. Este un oraș ofertant, iar Vegas-ul tot crește. Eu îl ajut cu design-ul”, a mai spus Oana Ciolacu, la Antena Stars. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cluj Napoca capitala Ardealului unde se organizeaza TIFF ul  foto tiff jpg
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
VIDEO 2024 07 01 22 01 48 mp4 thumbnail png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net