Primele imagini cu Anda Adam mireasă! Vedeta a strălucit la propriu într-o rochie stil prințesă. Nici Joseph nu s-a lăsat mai prejos! FOTO

 Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au pășit în fața altarului în urmă cu doar câteva clipe, pregătiți să fie binecuvântați în fața lui Dumnezeu. Artista strălucește la propriu în rochia de mireasă care a eclipsat toate privirile. Click! vă pune la dispoziție imagini de la unicul eveniment de mare anvergură de până acum din showbiz-ul românesc. 

Emoționați până la lacrimi,  Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au luat de mână și împreună au pășit către o nouă etapă a vieții lor. Alături de invitați aleși pe sprânceană și de familie, cei doi primesc binecuvântarea preotului, slujba religioasă desfășurându-se la Mănăstirea Cașin. 

Părinții mirilor se căsătoresc religios 

Anda Adam a avut o apariție spectaculoasă și extravagantă, așa cum a fost și ea dintotdeauna. Vedeta a sosit la biserică și a coborât dintr-o mașină Jeep, în timp ce soțul ei a venit cu un Limo Bus Party. Au pășit împreună, vizibil emoționați, în fața altarului, unde îi așteptau nașii, familia și invitații. 

Rochia aleasă de Anda Adam este extrem de frumoasă și luxuriantă, dar suficient de voluminoasă și grea, cât să-i dea vedetei mari bătăi de cap, fiind nevoită să fie atentă la fiecare mișcare, iar mirele a optat pentru un costum în nuanțele alb-negru. 

Paparazzi Click! nu au surprins doar imagini cu vedetele-evenimentului, ci și cu persoane extrem de importante din viața lor. Mama Andei Adam - Angela Adam a fost extrem de emoționată pentru fericirea fiicei sale și a ginerelui. Femeia care a adus-o pe lume pe cântăreață a optat pentru un costum de culoare albastră, alcătuit din bluză și fustă.

De asemenea, nu au putut lipsi din peisaj nici părinții mirelui, ai lui Joseph Eudor Mohaci, care se bucurau din tot sufletul pentru momentul la care sunt martori. Aceștia au fost fotografiați la slujbă în timp ce observau în timpul slujbei cum fiul și nora lor primesc binecuvântarea lui Dumnezeu. 

Anda și Joseph Adam, nuntă atipică 

Putem spune că nunta cântăreței reprezintă unul dintre cele mai extravagante și unice evenimente din showbiz de până acum. Anda și soțul ei au dorit să rupă clasicul și au decis că nunta lor nu se va desfășura într-un restaurant sau vreo sală de evenimente, ci la un prestigios club din Capitală. Acolo îi vor primi cu brațele la distracție pe cei aproximativ 300 de invitați. 

„Vom avea între 250-300 de invitați. Deja suntem copleșiți de emoții și așteptăm ziua cea mare cu nerăbdare. Mai e foarte puțin! Mireasa nu cântă la nuntă, pentru că aduce ghinion, însă avem deja un program artistic foarte frumos și bine stabilit! Vor cânta Tzanca Uraganu, Mr. Juve, Oana Radu, Cocoș de la Călărași, Florin Salam și am pregătit și vreo 30 de numere de show cu acrobații. Va fi spectaculos!", povestește mireasa foarte entuziasmată și încântată de tot programul artistic pe care l-a pregătit pentru nunta sa.

De asemenea, nume mari vor cânta și vor încânta nunta celor doi 

  „Nunta noastră va fi total atipică, o să fie într-un club! Am ales această locație tocmai pentru că ne dorim o super petrecere, gen Lio Ibiza! Niciun ballroom sau  restaurant nu se preta la o astfel de petrecere pe care ne-am dorit-o pentru nunta noastră. Vom avea invitați să cânte mai mulți artiști. Începutul serii va fi cu Tzanca, Oana Radu ne va fi și ea alături, o să ne și cânte, avem foarte multe elemente de  acrobații, costume cu oglinzi, fete suspendate în globuri, acrobați pe papainoage cu costume luminoase, mergem pe un cu totul alt concept. Avem un moment de tobe, tarabane, cu Giovanni, spre dimineață vine Florin Salam și am mai pregătit și multe alte surprize”, ne-a povestit Anda Adam, săptămâna trecută, pentru Click!  

image
image
image
image
image
image
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
Banner Petrișor Tănase
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net