Cristina Vasiu a lansat videoclipul în care a fost cerută în căsătorie: „Cătălin era în lacrimi, dar eu nu puteam să plâng”

Se poate spune că pentru Cristina Vasiu, această perioadă este cea mai frumoasă din viața ei! Iubește și este iubită, fiind împlinită și din punct de vedere muzical. Și tocmai a lansat videoclipul piesei „Împreună până la soare”, o poveste de dragoste unde în timpul filmărilor a fost cerută de soție.

Cristina Vasiu este foarte îndrăgostită
Cristina Vasiu este foarte îndrăgostită

Cristina Vasiu, cerută în căsătorie în propriul videoclip

Artista a revenit cu un nou single ce se numește „Împreună Până la Soare”, la care a filmat și un videoclip în care apare și iubitul ei. Pardon, viitorul soț! Anul 2023 pare să fie unul special pentru artista Cristina Vasiu, care este foarte îndrăgostită și după o colaborare cu iubitul său, revine cu o nouă piesă de dragoste. Noul single lansat împreună cu Sprint Music se numește „Împreună Până la Soare”, muzica, textul și producția sunt realizate de MidasMNL, la acordeon cântă Daniel Didi, iar de videoclipul special s-a ocupat Osaka Pictures. „Împreună Până la Soare” este piesa mea de suflet, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 2 ani, alături de iubitul meu Cătălin, și mesajul piesei a venit mănușă pentru ceea ce trăiesc în perioada aceasta! Am o echipă frumoasă în spate, gașca de la SprintMusic, și bineințeles omul cheie pentru toată activitatea mea muzicală, căruia îi datorez toate laudele, și gândurile de apreciere maximă, impresarul și managerul meu, Marius Chină!

Cristina Vasiu la filmări
Cristina Vasiu la filmări

„Cererea nu a făcut parte din scenariu”

A fost foarte funny, pentru că noi am filmat alte piese, și într-o seară târzie, am primit un mail, în care scria “Împreună Pâna la Soare”. Hit-ul e aici! (râde). Tot ceea ce a ținut de noi, s-a întâmplat ca la carte, îmi place foarte mult piesa, nu mai zic de faptul că de când am primit-o, am ascultat-o non stop în fiecare zi, iar Cătălin și-a ales fix momentul de la filmări pentru cererea în căsătorie care NU a făcut parte din scenariu!

Am tras noi cadrul ulterior a doua oară să iasă cât de cât bine! A fost foarte emoționant, Cătălin în lacrimi, eu radiam de fericire, nu puteam să plâng, pentru că mai aveam de filmat cadre! Eram pe lacul Snagov în barca prietenilor noștri, Andreea și Andrei Cristache, cărora le mulțumim pentru implicare și susținere! Indiferent care vor fi statisticile după lansare, pentru noi toți e un WIN, este piesa câștigătoare, cu mesajul acela pozitiv și vesel, pe care fiecare poveste de dragoste o să îl simtă prin toți porii! Am filmat în trei locații din București, Ambasad’or Events, Arcul de Triumf, Lacul Snagov și totul a durat undeva la 15 ore de filmare!

Cristina Vasiu și Cătălin pe vasul unde au filmat
Cristina Vasiu și Cătălin pe vasul unde au filmat

De styling s-a ocupat Andreea IzaVanDee, make-up și păr Andreea Popeanu și Pîrvu Andrei, mașina pe care am condu-o la filmări, un Audi Q7 care a făcut furori pe străzile din București, îi aparține prietenului meu Mihai Dumitrașcu Dragoș! Tot pe partea de styling, am purtat ochelarii de soare Gucci și îi mulțumesc Cristinei Dubinciuc, Laurei pentru extensiile Oskar care și-au făcut genial treaba la filmări!

Cristinsa Vasiu are single nou
Cristinsa Vasiu are single nou

Piesa este compusă în studioul băieților de la Midas, iar cu acordeonul și-a pus amprenta Daniel Bădoi (Dydy). Dragilor, mă înclin în fața tuturor! Vă mulțumesc și vă iubesc! #ImpreunaPanaLaSoare”, a spus Cristina Vasiu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net