Cristina Vasiu, videoclip într-un avion privat, de 1.000.000 €

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Vasiu (30 de ani), fosta concurentă de la „X-Factor” şi „Te cunosc de undeva!”, a lansat un nou videoclip pentru melodia intitulată „Lângă altcineva”. Pentru filmuleţ, artista (30 de ani) a scris singură scenariul şi l-a cooptat şi pe iubitul ei, solistul Marius Cătălin Stoica.

Solista s-a ocupat singură de scenariu şi de alegerea ţinutelor. FOTO: ARHIVA PERSONALĂ
Solista s-a ocupat singură de scenariu şi de alegerea ţinutelor. FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

Cristina Vasiu, videoclip într-un cadru luxos!

Cântăreața Cristina Vasiu a dorit ca cel mai nou clip să fie pe placul fanilor, așa că a ales ca locul filmărilor să fie într-un avion. Artista ne-a povestit cât de bine s-a simțit la realizarea clipului, pe care îl și puteți viziona mai jos.

„Scenariul e scris de mine, locurile de filmare şi styling-ul au fost la fel, gândite de mine. Am filmat cadre şi la mine acasă, în living. Povestea de iubire am trăit-o pe bune, pentru că iubitul meu din clip e chiar Marius, ca în viaţa reală, aşa că şi partea asta a fost superuşor. Totul a decurs natural, fără să fie nevoie să tragem cadrele de mai multe ori.

Apoi am mai filmat şi într-o pizzerie din Băneasa, după care într-o limuzină şi, după aceea, acţiunea s-a mutat în aeroportul din Băneasa, într-ul avion privat de 1.000.000 €. Pentru asta m-a ajutat prietenul meu şi unul din cei mai buni piloţi ai României, Lucian Traşcă. Pentru outfiturile mele am lucrat împreună cu Antonia Nae, Maia Raţiu şi Iza Van Dee, iar de imaginea mea s-au ocupat Andreea Popeanu şi Andrei Pîrvu”, a povestit Cristina, pentru Click! 

Cine este Cristina Vasiu?

Născută în Deva, județul Hunedoara, pe 19 aprilie a992, Cristina Vasiu a fost atrasă de mică de zona artistică, astfel că la 7 ani a început să studieze canto.

Cristina Vasiu s-a născut în Deva, judetul Hunedoara pe data de 19 aprilie 1992. Talentul pentru muzică i-a fost descoperit în copilărie de educatoarea de la grădiniță, care i-a recomandat mamei sa exploateze „firicelul” de ureche muzi și pian. Ulterior, a participat la „Tip Top MiniTop”.

Cristina Vasiu colaborat cu trupa Provincialii (2010 – albumul „Ochi de catifea”) și cu DJ Sava (2010 – single-ul „2.2 Story”).

Artista a participat, în 2011, la Vocea României, unde unde a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu, ajungând până în semifinale. Ulterior, a susținut patru seri de concert, la Sala Palatului, în spectacolul “Horia Brenciu – Fac ce-mi spune inima”.

În 2015, Cristina Vasiu a participat în cadrul Selecției Naționale Eurovision, cu piesa „Nowhere”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net