Cristina Vasiu se înnoiește înainte de nuntă! Artista s-a mutat în casă nouă și și-a cumpărat și o mașină care face cât apartamentul ei de trei camere!

#Exclusiv Click!

Cristina Vasiu (31 de ani) face nuntă pe data de 7 iulie. Până atunci însă schimbările din viața ei „curg” din plin!

Artista s-a mutat deja în apartamentul cu trei camere  din Chiajna, pe care l-a primit cadou de la părinții ei pentru nuntă. Chiar dacă casa nu este gata complet, cântăreața nu a mai avut răbdare așa că stă deja acolo și așteaptă să se finalizeze și toată mobila. Între timp, Cristina Vasiu și-a mai îndeplinit un vis și și-a schimbat mașina cu o alta mult mai spațioasă și elegantă care costă cât tot apartamentul ei, mai precis, 90.000 de euro.

Suntem foarte fericiți că am reușit să ne mutăm în casă nouă, unde am dormit câteva nopți și ne simțim foarte bine! E spațioasă, avem 3 camere, 2 băi și o bucătărie închisă separat față de cealaltă locuință unde era open space! Avem o terasă foarte drăguță cu vedere către oraș, și e mai mare plăcerea să stai seara la un vin, pe răcoare! Încă ne ocupăm de partea interioară, mobila se realizează pe comandă, este deja în lucru. Am doar paturile care sunt geniale și abia aștept să vină și restul! Mă bucur că am reușit să schimbăm locuința înainte de nuntă, să fie totul nou și cu energie frumoasă!”, ne-a povestit special pentru Click! viitoarea mireasă.

„Îmi doream o mașină cu toate opțiunile”

Cristina Vasiu și soțul ei, Cătălin Stoica sunt împreună de doi ani și jumătate și trăiesc acum cea mai frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se iubesc, se susțin întru totul și se completează reciproc în tot ceea ce fac și se bucură de fiecare reușită împreună. Mașina am schimbat-o, nu dintr-un moft, ci pentru că atunci când am cumpărat-o pe cealaltă, îmi doream o mașină cu toate opțiunile full pe ea, însă nu am găsit, și am cumpărat ce aveau pe stoc! Cum am fost anunțată de băieții din Germania că au în stoc ceea ce îmi doream eu de prima dată, am vândut-o pe cealaltă și am achiziționat mașina dorită. Un BMW Seria 7 full!", spune frumoasa blondă.

"Cel mai mult îmi place că la drum lung, nu mă simt obosită, am masaj și mă pot uita la filme! E cumva a doua casă ca valoare, apartamentul a fost 90.000€ și mașina are aceeași valoare. Nu e vreo fală, am muncit pentru tot ce se vede, sunt ani mulți în spate, și mult efort pentru a-mi depăși condiția! Am avut susținerea soțului meu în permanență, el este doză de inspirație zilnică și iubirea lui mă motivează să fac cât mai multe lucruri alături de el! Am avut răbdare, părinții aproape mereu, voință de fier și putere de la Dumnezeu să merg mai departe, oricât de greu mi-a fost în viață, să visez mare, și să fac bine tuturor!”, ne-a mai mărturisit Cristina Vasiu, emoționată  și încântată în același timp de realizările ei.

Chiar dacă traversează o perioadă aglomerată dn viața ei, Cristina Vasiu se ocupă intens și de muzică și lansează piese una după alta. Chiar vineri, pe 24 mai, artista scoate o piesă nouă, de dragoste, intitulată „Poate că tu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tort de nunta png
image jpeg
 Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) este extrem de încântat de revenirea "acasă", la PROTV
banner sanziana buruiana png
mihai leu si sotia anna jpeg
Ema Uta jpg
Monica Davidescu și Aurelian Temișan, un cuplu de 23 de ani Sursa: Instagram
alexia eram mario fresh jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net