Cristina Vasiu s-a căsătorit civil. Cântăreața a devenit doamna Stoica și este extrem de fericită

Cristina Vasiu (31 de ani) e în culmea fericirii! Tânăra artistă s-a căsătorit civil ieri, 11 septembrie, la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 și a devenit.... doamna Stoica. 

Cântăreața a avut cel mai frumos an al ei de până acum, i-a mers totul din plin, atât pe plan profesional, cât și personal, mai ales că și-a întâlnit marea iubire și s-a cununat civil, urmând ca anul viitor să facă și nunta.

Îmbrăcată într-o rochie albă, machiată și coafată impecabil, Cristina Vasiu a spus un mare „Da”, în fața ofițerului de la Starea civilă, fiind copleșită de emoții.

Sunt momente în viață, când sensul cuvintelor nu e pe măsura sentimentelor și a trăirilor! Astăzi a fost unul din acele momente pentru mine, și cred că pentru amândoi!  Mulțumim în mod special, nașilor noștri, pentru toată susținerea, și pentru clipele de calitate alături de ei! Ne-au făcut această zi cu adevărat memorabilă! Îmi doresc din suflet, să nu vă dezamăgim vreodată! Mulțumim muuuult pentru că sunteți! Te iubesc, Marius Cătălin Stoica!”, au fost cuvintele artistei proaspăt căsătorite.

Încă din luna august Cristina Vasiu era foarte nerăbdătoare să se apropie luna septembrie, atunci când cei doi au stabilit cununia civilă. Cântăreața e fericită că are acum cel mai de preț sprijin în bărbatul pe care îl iubește.

„Sunt foarte fericită (râde), așa cum n-am mai fost vreodată, iubesc și mă simt iubită! Ce poate fi mai frumos! Suntem la fel ca înainte, mă mai strigă uneori „Doamna Stoica”, și zâmbim amândoi când se întâmplă asta! Cătălin este bărbatul alături de care mă simt cea mai împlinită, care mi-a crescut încrederea în mine la cotele maxime, m-a făcut să mă simt femeie, mi-a ușurat viața din multe puncte de vedere, nu mai simt nevoia să le fac eu pe toate, și să le descurc eu, am un sprijin mare și un echilibru fantastic alături de el, ceea ce este esențial în viața oricui!”, ne mărturisea Cristina Vasiu, cu o lună în urmă.

O relație bazată pe simplitate

Atunci când își descrie relația cu proaspătul ei soț, artista radiază pur și simplu și găsește cele mai alese, potrivite și frumoase cuvinte pentru a face asta.

Avem o relație bazată pe simplitate, suntem noi indiferent de context sau de cine este în jur! Suntem noi și restul lumii și așa vom rămâne mereu! Am cea mai mare susținere din partea lui Cătălin, și are cea mai mare susținere din partea mea! Când ne unim, suntem un întreg, semănăm foarte mult, el parcă este varianta mea masculină, fără să exagerez! Ne potrivim la foarte multe lucruri, și mulți spun că semănăm și fizic! Pregătirile de nuntă merg foarte bine, am ales locația, momentan, și ne pregătim pentru cununia din toamnă! Ceva restrâns cu familia, și câțiva prieteni! Suntem emoționați, muncim foarte mult, dar suntem fericiți, și îi mulțumim Lui Dumnezeu pentru tot ce trăim, alături de familiile noastre minunate!”, ne-a mai spus cântăreața, în luna august, și iată că ieri a avut deja parte de primele emoții ale cununiei civile, fiind la început de drum cu familia pe care și-a creat-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
image
actualitate.net
image
actualitate.net