Cristina Vasiu se mută în casă nouă! Cadou de nuntă de la părinți

#Exclusiv Click!

Cristinei Vasiu (31 de ani) îi merge din plin! Artista se pregătește de nuntă în această vară, dar până atunci trage tare să își finalizeze și mobileze apartamentul cu trei camere în care se va muta cu soțul ei, primit în dar de la părinți.

Ne mutăm de la două la trei camere. Am luat un apartament cu trei camere, două băi, bucătărie separată, hol, terasă. E un apartament nou, de lux, construit într-un super complex rezidențial. Ne ocupăm acum de el să îl amenajăm și sperăm ca vara asta, după nuntă, să ne și mutăm în el.

Sperăm să fie totul gata până atunci. Ieri ne-a luat măsurători pentru mobilierul care vine de la Chișinău, joi vin paturile, tot de acolo. Suntem foarte încântați! Este cadoul de nuntă pentru noi din partea părinților!”, a mărturisit, în exclusivitate Click!, Cristina Vasiu, care se va muta în curând în Chiajna.

Are de gând să slăbească 10-15 kilograme până la nuntă

Cântăreața Cristina Vasiu are nunta stabilită pentru data de 7 iulie. Știe exact ce rochie de mireasă își dorește dar nu a comandat-o încă pentru că intenționează să mai slăbească până când o va îmbrăca.

Suntem bine, acasă, în București, cu alergătură. Am stat numai pe șantier, nunta e pe 7 iulie. Am ales modelul rochiei de mireasă dar vreau să mai slăbesc și apoi o dau în lucru, sunt la dietă înainte de nuntă.

Mai trișez câteodată, recunosc! Am încercat să țin puțin și post alimentar mai mult, sufletește cumva, deși în fiecare zi trebuie să ținem post, să gândim curat, să fim buni la suflet, să facem bine în fiecare zi nu doar când e o sărbătoare sfântă. Am încercat să țin post câteva zile dar nu am reușit. Mi-am propus să dau jos în jur de 10-15 kilograme până la nuntă", spune artista.

Colaborează pe plan muzical și cu viitorul soț

Anul trecut, Cristina Vasiu a lansat pentru prima oară un duet cu iubitul ei, Cătălin Stoica, la piesa “O mie de ani”, o melodie specială de dragoste care îi reprezintă de minune.

Cei doi sunt împreună de doi ani și jumătate iar povestea lor a prins contur și se transformă și într-o frumoasă căsătorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net