Ce cadou inedit a primit Anca Lungu în Franța, de la tatăl ei! „A fost o decizie de moment”

De când trăiește în Franța, alături de soțul ei, Harry Arampatzis, Anca Lungu (37 de ani) este răsfățată aproape zilnic. Ba de partenerul ei, ba de orașul în care trăiește, Nisa, de priveliști și de roadele lui, dar și de părinții săi care obișnuiesc să ii trimită de acasă tot felul de pachete cu bunătăți.

Zilele trecute, „Prințesa Polonic” a primit un telefon de la tatăl ei care o înștiința că o să primească ceva bunătăți de acasă. Marea i-a fost surpriza când a descoperit nucile proaspete de acasă și a devenit nostalgică.

M-a sunat tata și mi-a spus așa: “Să te duci mâine la magazinul românesc, am trimis un pachet surpriză pentru tine”. Mama n-a mai avut răbdare și a făcut dezvăluirea: “ți-am pus și nuci proaspete care se decojesc”. “Dar să sperăm că nu vei avea o surpriză neplăcută”, a continuat tata, “și că ajung toate întregi. N-am avut ambalaj suficient să-l împachetăm cât am fi vrut de bine.

A fost o decizie de moment. Eram pe malul iazului și am găsit o nucă. Am spart-o și în timp ce-o decojeam m-am gândit la tine, la cât de mult îți plăceau nucile proaspete când erai copil, la cum stăteai minute în șir și decojeai cu degetele tale micuțe. Așa că am încropit pachetul cu nuci și ce-am mai avut la îndemână în casă și-n grădină  pentru că am vrut neapărat să ajungă la tine”,  a povestit Anca Lungu emoționată și cu gândul la părinții ei pe care și ea, la rândul ei, i-a răsfățat asta vară în vacanța petrecută în Grecia, la socrii ei.

Fericită și încântată de pachetul primit de acasă, Anca Lungu i-a povestit și fetiței sale de 9 ani ce s-a întâmplat iar replica Nataliei a uimit-o de-a dreptul.

I-am povestit Nataliei cu lacrimi în ochi despre gestul părinților mei și că urma să mergem a doua zi după pachet. Cu un zâmbet larg m-a privit și mi-a spus: “într-o zi tu vei face asta pentru mine.” Și m-a înduioșat tare replica ei pentru că am realizat că nu doar traumele se transmit din generație în generație, ci și grija și bunele obiceiuri”, a mai povestit Anca Lungu pe social media.

Se pare că vedeta adoră toamna și în mod special hainele pentru acest anotimp și pluoverele din cașmir. „Ne apropiem de inima toamnei, de miezul ei dulce și copt, cu zile răcoroase, încă nu friguroase, acel subanotimp al puloverelor care nu au nevoie de nimic pe deasupra. Recunosc că am o slăbiciune pentru aceste articole vestimentare și o mini colecție în care am investit de-a lungul anilor. Singura regulă de la care nu mă abat este calitatea”, a mai spus Anca Lungu, care din când în când mai „sparge” rutina zilnică din Franța cu câte un mic dejun în oraș alături de prietenele sale și cu o vizită în piața de flori și de legume de la Nisa, „unde poți admira deja toamna la tarabe”, după cum declară chiar ea, mare amatoare de produse proaspete pentru repertoriul ei de rețete.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net