Cele mai ieftine destinații de vacanță din lume. Vei avea un sejur de neuitat pe bani puțini

După cum putem vedea de fiecare dată când privim în calendar, deja înaintăm tot mai mult în toamnă, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să mai călătorim! Fie că ne interesează o vacanță mai lungă, un city-break spectaculos, sau, de ce nu, ne gândim să ne mutăm puțin dincolo de hotare, există câteva destinații perfecte la care putem apela! Iar capitala Vietnamului poate fi alegerea perectă!

Hanoi este unul dintre cele mai ieftine orașe din lume / foto: IStock
Hanoi este unul dintre cele mai ieftine orașe din lume / foto: IStock

Timpul pare să alerge pe lângă noi în acest an, iar o scurtă privire în calendar ne va arăta că am intrat deja și în luna octombrie. Însă sosirea toamnei nu înseamnă că nu trebuie să mai călătorim nicăieri!

Chiar dacă sezonul estival a trecut, această perioadă din an poate fi perfectă pentru o vacanță în unele destinații. Sau, de ce nu, dacă vrem o schimbare de peisaj de mai lungă durată, poate că ne gândim să ne mutăm undeva dincolo de hotare. Ei bine, indiferent care ar fi scopul nostru, Hanoi poate fi alegerea perfectă!

Hanoi, unul dintre cele mai ieftine orașe din lume

Capitala Vietnamului este considerat a fi unul dintre cele mai ietine orașe din lume, iar cu numai câțiva lei, puteți să vă descurcați fără probleme în această metropolă de vis. De altfel, Vietnamul a devenit cunoscut drept una dintre cele mai spectaculoase, cât și ieftine, destinații turistice de pe glob! Deja milioane de turiști merg în această țară în fiecare an, iar Hanoi este una dintre destinațiile favorite, din Vietnam.

De altfel, capitala țării nu este singurul oraș atât de accesibil financiar, în Vietnam! Pe listă se mai numără și Saigon, cât și Hoi An. Întreaga țară este o destinație turistică care nu trebuie ratată de nimeni, iar până și cei dintre noi cu care au un buget extrem de restrâns se pot bucura de o excursie în această țară.

Iar odată ajunși în Vietnam, nu trebuie să ratați șansa de a gusta cea mai ieftină bere din lume, cunoscută în țară drept Bia hoi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net