Romeo și Julieta de Călărași! O polițistă trăia o poveste de dragoste cu un bărbat arestat la domiciliu

Cu toții am auzit despre povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta. Ei bine, se pare că zilele acestea putem asista la o interpretare modernă a clasicei piese de teatru. Însă, de data aceasta, în rolurile principale sunt o polițistă și un bărbat aflat în arest la domiciliu și cercetat pentru tentativă de omor.  

Tânăra este, acum, în fața unei anchete disciplinare
Tânăra este, acum, în fața unei anchete disciplinare

Cu toții am auzit până acum de faimoasa piesă de teatru „Romeo și Julieta”, care spune povestea unei iubiri interzise, cu final tragic. Ei bine, se pare că romanticii dintre noi au de ce se bucura zilele acestea, deoarece o nouă interpretare a poveștii are loc sub ochii noștri, în viața reală. Însă, în această tragedie modernă, în rolurile principale sunt o polițistă în vârstă de 24 de ani și un bărbat aflat în arest la domiciliu și cercetat pentru tentativă de omor, conform celor de la observatornews.ro.

Mai precis, se pare totul s-a aflat datorită unui vecin care și-a dat seama că bărbatul nu mai era acasă. Acesta a anunțat autoritățile, așa că un echipaj de poliție a ajuns rapid la fața locului, pentru a vedea ce se întâmplă. Odată ajunși, au avut parte de un adevărat șoc atunci când în casă au găsit o colegă de-a lor, proaspăt angajată, în vârstă de numai 24 de ani!

Poliția a început o anchetă disciplinară

Încercând să afle de ce se afla acolo femeia, în timpul ei liber, polițiștii au aflat că aceasta avea o relație cu bărbatul, deși acesta era cercetat chiar de către colegii ei! Ei bine, după cum știm, povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta s-a terminat într-un mod tragic. Din fericire, pentru tânăra polițistă, se pare că finalul poveștii îl face doar o anchetă disciplinară, începută de superiorii ei.

Poliția din orașul Budești (județul Călărași), unde a avut loc această întâmplare stranie, a emis deja un comunicat despre cele întâmplate, iar ancheta se află acum în desfășurare. După ce se va determina ce s-a întâmplat, de fapt, autoritățile urmează să aplice măsurile legale în consecință.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net