Pietrele care ne pot aduce energie și voie bună în această toamnă. Nu trebuie să-ți lipsească din buzunar

Există nenumărate semnificații ale cristalelor, cât și a diferitelor pietre semiprețioase, de-a lungul globului. Iar cum deja înaintăm tot mai adânc în toamnă, există câteva pietre anume, despre care se spune că ne pot fi de ajutor!

Ametistul, printre pietrele perfecte pentru toamnă / foto: Freepik
Ametistul, printre pietrele perfecte pentru toamnă / foto: Freepik

Mai mult ca sigur că deja nu mai este un secret pentru niciunul dintre noi că există nenumărate semnificații ale cristalelor, cât și a diferitelor pietre semiprețioase, de-a lungul globului. Iar o scurtă privire în calendar ne va arăta că deja înaintăm tot mai adânc în toamnă, lucru ce înseamnă că putem apela la câteva pietre anume, despre care se spune că ne pot fi de ajutor!

Ei bine, potrivit celor de la astrologyanswers.com, aceste trei pietre pot fi alegerea perfectă pentru a ne oferi o mână de ajutor, de-a lungul acestui anotimp.

Pietrele care ne pot aduce energie și prosperitate toamna

Aceste pietre, potrivit diferitelor tradiții, au o putere specială în acest anotimp.

Carneol

Acest cristal amintește foarte mult de frunzele care cad toamna, având o culoare superbă, perfectă pentru schimbările aduse de acest sezon. Se spune că această piatră ne poate oferi un plus de energie și de încredere în sine, în perioada de toamnă. Potrivit tradiției, pentru a putea beneficia de energiile benefice ale canreolului, trebuie să avem la noi o mică piatră, în buzunarul stâng.

Ametist

Se spune că hotarul dintre lumea noastră și cea de dincolo este foarte ușor de trecut în această perioadă a anului, iar ametistul ne poate ajuta să primim înțelepciune de la cei care se află, acum, dincolo. De asemenea, se mai spune că această piatră ne poate ajuta să trecem mai ușor peste pierderea unei persoane dragi.

Citrin

O altă piatră care, din punct de vedere estetic, se potrivește perfect cu toamna. Potrivit tradițiilor, se pare că citrinul ne poate ajuta să eliminăm negativitatea din viața noastră. Iar, mai ales pe măsură ce zilele vor deveni din ce în ce mai scurte, această piatră ne poate oferi un plus de energie de care putem avea foarte mare nevoie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net