Viața a trei zodii se va schimba cum nici nu s-au așteptat. Mercur în Balanță vine cu surprize colosale și schimbări de ultim moment

Pe 4 octombrie, planeta comunicării Mercur intră în zodia Balanță și va rămâne aici până pe 22 octombrie. Pentru fiecare semn zodiacal vine o perioadă cu multe surprize, aduce comunicare, înțelegeri, armonie, negocieri și împăcări în planul relațional sau al parteneriatelor profesionale, însă pentru trei nativi viața li se va schimba total.

Viața a trei zodii se va schimba cum nici nu s-au așteptat / Foto: Pixabay
Viața a trei zodii se va schimba cum nici nu s-au așteptat / Foto: Pixabay

Taur

Nativii Taur încep perioada Mercur în Balanță cu trădări si dezamăgiri din partea persoanei iubite, mai ales dacă este vorba despre o relație în stadiile incipente, sau dacă sunteți la distanță unul față de celălalt. Sfatul astrologilor este să îți asculți inima, dar uneori e mai bine să fii atent și la semnele pe care partenerul ți le dă. Acum nu mai este cale de întoarcere, toate indiciile au fost acolo și ai refuzat să le accepți. Trebuie să iei o decizie radicală, căci suferința nu se va incheia până când nu decizi că e momentul să fii singur.

Fecioară

Nu există nimic care să nu îți placă la sezonul Balanțelor și care să nu îți fie benefic. Ca întotdeauna, te intrigă lucrurile pe care nu le înțelegi și ești mult mai dispusă să îți asumi riscuri. Așa că, nu sta prea mult pe gânduri și încearcă-ți norocul atât în carieră, cât și în viața personală, pentru că luna aceasta multe lucruri minunate ți se pot întâmpla!

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, în această perioadă este ocazia perfectă să scapi de tot ce te macină și de a lua o pauză de la agitația de zi cu zi. Traversezi o perioadă în care înveți să-ți faci norocul cu mâna ta, ai șansa să călătorești mult, chiar și dacă este vorba despre vacanțe scurte de 2-3 zile. Astfel că, reușești să ajungi în locuri pe care îți doreai de mult timp să le vizitezi și poți cunoaște oameni care să rămână mult timp în viața ta. De asemenea, nu îți fie teamă să încerci proiecte noi, deoarece viața ți se poate schimba mult în bine dacă ai curaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Puncte negre jpg
click ro jpg
zodii pixabay jpg
cda jpg
Avantajele utilizării unei aplicații pentru achiziționarea RCA jpg
Andrei Voica photo 1 jpg
zodia leu jpeg
horoscop 26 martie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net