3 zodii își vor găsi un nou partener în perioada 3-9 octombrie. În acest interval de timp veți face saltul în „împărăția iubirii" fără rezerve

Ultima actualizare:

Dragostea este una dintre situațiile care îi îngrijorează cel mai mult pe oameni și mulți se descurcă bine, dar alții au nevoie de ajutor pentru a lua cele mai bune decizii atunci când vine vorba de asta. De aceea se îndreaptă spre astrologie, așa că astăzi vă vom vorbi despre zodiile care își vor găsi un nou partener în perioada 3-9 octombrie.

3 zodii își vor găsi un nou partener în perioada 3-9 octombrie. Foto: Click.
3 zodii își vor găsi un nou partener în perioada 3-9 octombrie. Foto: Click.

Nu doar evenimentele astronomice influențează predicțiile astrologiei, ci și schimbări de ciclu precum închiderea unei luni pentru a începe cealaltă, în acest caz fiind începutul lunii octombrie, așa că vor fi multe transformări în ceea ce privește tema dragostei în multe zodii.

Semnele zodiacale care își vor găsi un nou partener în perioada 3-9 octombrie

Doar câteva dintre semnele zodiacale își vor găsi un nou partener în perioada 3 - 9 octombrie, așa că vor primi energia acestei luni în cel mai bun mod când vine vorba de dragoste, situație care îi va face să înceapă un nou ciclu cu "dreptul", primind vești bune despre "inimă".

Berbec

Una dintre zodiile care își va găsi un nou partener în perioada 3-9 octombrie este Berbecul, deoarece jocurile din trecut nu mai reprezintă o atracție pentru ei. În schimb, căută o companie și o conexiune autentică. Singurătatea poate să fi apărut recent, dar acum există o dorință puternică de a împărtăși bucuriile vieții cu un partener.

Gemeni

O alta dintre zodiile care își va găsi un nou partener în perioada 3-9 octombrie este Gemenii, pentru că -cu Mercur în Balanță - vei simți un val de încredere care te va împinge să iei o decizie finală. Ezitarea care te-a reținut cândva se estompează pe măsură ce te decizi să profiti de moment. Recunoașteți că viața trebuie trăită și în această săptămână veți face saltul în împărăția iubirii fără rezerve.

Fecioară

În perioada 3-9 octombrie 2023 va avea loc un punct de cotitură semnificativ în relația lor. Dacă de luni de zile au încercat să transmită un mesaj crucial partenerului său, acesta este momentul în care îi vei înțelege în sfârșit perspectiva. Deși s-ar putea să fi apărut diferențe de opinii în trecut, perseverența partenerului tău dă roade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Puncte negre jpg
click ro jpg
zodii pixabay jpg
cda jpg
Avantajele utilizării unei aplicații pentru achiziționarea RCA jpg
Andrei Voica photo 1 jpg
zodia leu jpeg
horoscop 26 martie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net