Cum cucerești în funcție de zodie? Iată TOP 4 semne zodiacale greu de impresionat

În funcție de zodia pe care o ai se pare că te reprezintă și un mod în care încerci să impresionezi pe cel/cea care ți-a furat inima. Cum cucerești o femeie sau un bărbat în funcție de zodie. În plus, vei afla și care sunt top 4 semne zodiacale greu de impresionat.

4 semne zodiacale sunt greu de impresionat. Foto: Click.
4 semne zodiacale sunt greu de impresionat. Foto: Click.

Berbec

Berbecii sunt una dintre cele mai aventuroase zodii din grup, mereu în căutarea următorului lor fior pentru a satisface o dorință profundă de noutate și emoție. Aceste sentimente se intersectează adesea în relațiile lor, deoarece caută în mod constant modalități de a înviora dinamica și de a menține lucrurile proaspete. Un Berbec îndrăgostit își va face tot posibilul să plănuiască surprize distractive pentru partenerul lor, de multe ori cu o întorsătură sentimentală. În timp ce acest membru pasionat al zodiacului este uneori cunoscut pentru că are o fuzibilă scurtă, furia lor se va disipa rapid și vor merge mai departe fără să țină ranchiună.

Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să-l faci pe Berbec să simtă că nu ar avea autonomie. Încurajează-ți partenerul să-și urmărească propriile interese, să-și aibă prietenii și să-și urmeze propria cale, iar el își va găsi întotdeauna calea înapoi în brațele tale. Sprijinirea independenței lor se va traduce printr-un gest de iubire adevărată, deoarece au nevoie să fie alături de cineva care își acceptă spiritul sălbatic și liber, fără nicio obligație. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă trata iubita înflăcărată, luați în considerare să îi oferiți o nouă experiență sau aventură, mai degrabă decât să îi dați un cadou tradițional.

Taur

Taurii sunt unii dintre cei mai loiali, senzuali și romantici membri ai zodiacului, făcându-i parteneri excelenți și dedicați. Ei au, de asemenea, o relație ridicată cu muzica, mâncarea, vinul, filmele și arta, cu o înclinație pentru mesele rafinate și lux. Când sunt îndrăgostiți, ei vor căuta în mod constant noi modalități de a vă inspira cu gusturile lor fin îngrijite, expunându-vă la noi sunete, mirosuri și arome care vor umple un gol cultural despre care nu știați că există. Cu toate acestea, își doresc și un partener cu care să poată construi ceva pe termen lung și nu se descurcă bine cu tovarășii nesăbuiți.

Cel mai important lucru pe care îl poți face pentru partenerul tău Taur este să-l faci să se simtă în siguranță în devotamentul tău față de el. Consecvența cu apelurile telefonice, textele și ținerea planurilor se încadrează în această regulă, ceea ce face important să fii prezent și punctual pentru taurul tău dulce. Afecțiunea fizică este, de asemenea, extrem de importantă pentru acest semn de Pământ, deoarece au tendința de a experimenta conexiunea prin atingere. O frecare mică pe umăr, un sărut blând și ținerea de mână va ajuta acest semn, deoarece le va oferi o senzație de confort și le va aminti că sunt de dorit pentru dvs. Dacă sperați să faceți eforturi suplimentare pentru a vă răsfăța iubita, luați în considerare o seară de mese rafinate sau rezervați-le o zi surpriză de spa.

Gemeni

Gemenii sunt una dintre cele mai sociale semne din zodiac, își fac mereu prieteni noi și găsesc modalități de conectare. Tânjesc la tovărășie, motiv pentru care au nevoie de un partener care să acționeze și ca cel mai bun prieten și să-și petreacă cea mai mare parte a timpului cu ei. Ei vor depune efortul de a afla despre preferințele și interesele tale și îți vor trimite articole și informații despre care cred că ți-ar putea plăcea. Deși cu siguranță apreciază orice dar pe care le oferiți, ceea ce își doresc cu adevărat de la tine este timpul tău. Anunțați-i că sunt numărul dvs. 1, niciodată nu încetați să flirtezi cu ei!

În timp ce Gemenii își fac prieteni și iubitori excelenți, nevoia lor constantă de stimulare mentală și înțelegere poate pune uneori o presiune asupra relațiilor, mai ales dacă încep să-ți supraanalizeze comportamentul sau emoțiile. Din acest motiv, va trebui să fii total sincer cu ei, deoarece pot mirosi necinste de la kilometri distanță. Chiar dacă adevărul doare, ei preferă să-l audă decât să fie supuși unei minciuni, pe care ar lua-o drept o insultă directă la adresa inteligenței lor. Deoarece acest semn nu necesită mult altceva decât compania dvs., va fi important să rămâneți la curent cu relația în moduri simple. Deschizându-le ușa, un mic cadou ocazional și întrebând cum le-a fost ziua, vă va menține relația vie și sănătoasă pentru ani și decenii care vor urma.

Rac

Racii sunt unul dintre cei mai sensibili membri ai zodiacului, făcându-i tovarăși extrem de îngrijitori dornici să-și satisfacă celălalt partener semnificativ. Cu toate acestea, uneori se pot confrunta cu blocaje atunci când vine vorba de exprimarea emoțiilor, mai ales atunci când învață inițial să aibă încredere în cineva. Deoarece deschiderea nu este întotdeauna punctul lor forte, ei vor arăta că le pasă gătindu-vă mesele, tratându-vă cu un mesaj la picioare sau oferindu-se să spele vasele. Preluarea frâielor îndatoririlor casnice vine de la sine în acest semn de apă înclinat spre casă, deși motivația lor vine din dorința de a te face să te simți sprijinit și îngrijit.

Deoarece Racii vor face tot posibilul să te hrănească, este important să se simtă apreciați și recunoscuți pentru toată munca de dragoste pe care o asumă. Deși s-ar putea să nu se aștepte ca tu să faci acest lucru, oferirea de a te ocupa de treburile casnice îi va atinge la un nivel de bază, deși să faci asta fără a avea discuția mai întâi ar fi și mai impresionant pentru ei. 

Adeseori, răspunde nevoilor altora, ar trebui să căutați modalități de a le pune pe un piedestal atunci când doriți să faceți ceva deosebit. Cadourile sentimentale, cum ar fi fotografiile înrămate, bijuteriile de moștenire și antichitățile, le vor trage, de asemenea, sforile inimii, deoarece prețuiesc cadourile cu sens mai presus de orice.

Leu

Leii sunt extrem de loiali și de multe ori vor investi emoțional în orice dramă sau inconveniente care îi afectează partenerul. Au tendința de a cădea rapid în poftă, dar adesea au nevoie de puțin timp suplimentar pentru a-și deschide cu adevărat inimile. Când este îndrăgostit, acest semn de foc transformă farmecul în sus și caută mereu modalități de a se arăta și de a impresiona obiectul dorinței lor. Când se angajează, de obicei își vor integra viața amoroasă cu cercul lor social, invitându-te la distracție cu prietenii și colegii lor preferați. Cu toate acestea, acest semn poate deveni puțin temperamental atunci când simt că nu funcționează cel mai bine și va trebui să aveți grijă să nu le învineți egoul uneori delicat.

Pentru a arăta leului tău preferat că îți pasă, ar trebui să cauți modalități de a-și dezvolta stima de sine, chiar dacă nu are nevoie de ea. Întărirea pozitivă merge mult cu acest membru mândru al zodiacului și poate ajuta la creșterea dragostei în relația ta. Dacă încep să simtă că nu mai ești interesat sau atras de ei, vor începe să se închidă.e. Cadourile scumpe și gesturile mărețe atrag, de asemenea, acest semn de foc.

Fecioara

Fecioarele sunt o specie deosebită, cerând perfecțiunea cu ei înșiși în timp ce exercită compasiune și uneori ajută atunci când cineva la care țin este un pic dezordonat. Acest semn are un spirit rapid, o memorie incredibilă și un ochi rafinat pentru detalii, făcându-i însoțitori extrem de practici și prezenti. Când este îndrăgostită, o Fecioară va învăța rapid obiceiurile și rutinele iubitului lor, ceea ce o determină adesea să ofere sfaturi despre cum s-ar putea îmbunătăți viața lor de zi cu zi. Din păcate, acest tip de sfat bine-intenționat poate fi uneori o critică. Cu toate acestea, inima lor este aproape întotdeauna la locul potrivit și cu siguranță te vor împinge să fii mai bun. De asemenea, vor face tot posibilul să te ajute să rezolvi orice probleme care se manifestă în viața ta și vor fi mereu acolo atunci când ești în dificultate.

Când urmăriți o relație cu o Fecioară, va fi important să căutați modalități de a le scoate din mintea lor, oferindu-le distracție și distragere a atenției. Acest semn ambițios se luptă adesea cu relaxarea, mai ales atunci când sunt deosebit de ocupați la locul de muncă, deși adesea vor interioriza astfel de frustrări. Reluarea slăbiciunii acasă poate face o diferență imensă pentru acest performator, oferindu-le șansa de a se relaxa cu adevărat după o zi lungă. Oferându-vă să vă ocupați de cina sau de mâncăruri atunci când nu este rândul dvs. să faceți acest lucru, va vorbi o limbă pe care o pot înțelege, ajutându-i să se simtă confortabil, respectați și apreciați de dvs.

Balanta

Balanțele pot fi tradiționaliste când vine vorba de dragoste, adorându-și partenerii cu afecțiuni blânde, cuvinte cochete și mici cadouri dacă se simt deosebit de romantice. Când acest membru al zodiacului este îndrăgostit, ei vor planifica întâlniri de vis și liniștite pline de flori, lumânări și sentimente dulci. Sunt, de asemenea, destul de pricepuți să se relaxeze și vor face tot posibilul pentru a se asigura că faci același lucru. Acest semn este incredibil de susținător pentru cei dragi la sfârșitul unei zile grele, căutând modalități de a-și ajuta pe cel semnificativ să se relaxeze și să-și reia legătura cu echilibrul, în timp ce-și elimină stresul.

Balanța este cu adevărat ceva special și le place să fie tratate ca atare.  Dacă speri să reușești pe termen lung cu acest semn guvernat de Venus, va trebui să fii la curent cu jocul săi romantic. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă neapărat că trebuie să vă epuizați contul bancar și să vă scoateți iubita în fiecare weekend. Picnicuri în parc, zile cu intrare liberă la muzeul local și chiar și o plimbare plăcută vă pot ajuta să mențineți relația vie, deși cu siguranță va trebui să scoateți armele mari pentru ocazii speciale. De asemenea, urăsc conflictul, ceea ce înseamnă că, dacă aveți o problemă, va trebui să o abordați dintr-o dispoziție diplomatică.

Scorpionul

Scorpionii sunt unul dintre cei mai intenși membri ai zodiacului, mereu în căutarea unor modalități de a-și întări legăturile romantice. Ei nu iubesc nimic mai mult decât să lovească noi profunzimi emoționale cu partenerul lor, un sentiment care se aplică în tărâmurile emoționale, fizice și mentale ale dinamicii tale. Deși le place să pună întrebări profunde și să caute în psihicul celorlalți, ei pot fi deosebit de misterioși și intimi. Veți ști că un Scorpion este cu adevărat îndrăgostit atunci când va începe să dezvăluie mai multe despre ei înșiși și să găsească confort în a-și împărtăși sentimentele cele mai profunde. Acest semn este, de asemenea, extrem de sexual.

Câștigarea afecțiunilor unui Scorpion poate fi o realizare dificilă, deoarece acest semn pune în valoare imaginea lor enigmatică. Cu toate acestea, cu siguranță poți face progrese fiind direct cu intențiile tale, mai ales că sunt obișnuiți să intimideze oamenii care se zdrobesc de ei. Dacă câștigi încrederea și afecțiunea acestui semn de apă mistifiant, ar fi bine să iei acest privilegiu în serios. Împărtășirea secretelor sau a gândurilor intime acționează ca trădare supremă și ar fi extrem de dificil să te întorci. Afecțiunea fizică atât la nivel de suprafață, cât și la nivel intim va contribui, de asemenea, la o relație sănătoasă, deoarece acest semn trebuie să se simtă ca și cum ar fi atractiv și dorit. 

Săgetător

Săgetătorii sunt unii dintre cei mai carismatici și generoși membri ai zodiacului și prețuiesc și distracția și aventura. Acest semn de foc va face toate opririle pentru a vă mătura din picioare, țintind pe oricine dorește cu farmecul lor necruțător. Când sunt îndrăgostiți, își vor umple iubitul cu cadouri scumpe, pe care s-ar putea să nu și le permită întotdeauna. De asemenea, te vor face centrul lumii lor. Cu toate acestea, pot fi destul de temperamentali uneori și vor continua tangențe aparent fără sfârșit atunci când sunt excitați emoțional.

Lucrul de care trebuie să țineți cont atunci când întâlnești un Săgetător este că ei știu cât de generoși sunt și nu vor accepta cu drag faptul că eforturile lor sunt neglijate. Amintiți-vă întotdeauna să le mulțumiți pentru atenția lor, să-i lăudați pentru natura lor dăruitoare și să căutați modalități de a le răsplăti gesturile dulci, chiar dacă este la o scară mai mică. În timp ce acest semn de foc poate fi vinovat că se îndrăgostește rapid, ei se plictisesc adesea în relații odată ce o rutină s-a instalat. Păstrează lucrurile interesante prin planificarea (sau etichetarea) aventurii ocazionale, mai ales dacă implică în aer liber și voiaj. De asemenea, va trebui să aveți răbdare atunci când apare un conflict, asigurându-vă că nu reacționați la frustrările lor până când nu veți avea amândoi șansa de a vă calma.

Capricorn

Capricornii au una dintre cele mai bune fețe de poker din zodiac, ceea ce îi face extrem de dificil de citit. Din acest motiv, navigarea prin emoțiile acestui semn de Pământ poate fi o corvoadă literală, mai ales dacă încerci să începi o relație cu unul. Încercați să rețineți că pereții lor se dărâmă încet, dar dacă vă răspund la mesaje și petrec timp cu dvs., sunt interesați. Pe măsură ce conexiunea începe să se încălzească, ei vor dezvălui mai mult despre ei înșiși prin umor sec și gesturi dulci care nu-i lasă să se simtă prea vulnerabili. Cu toate acestea, de obicei, ei nu se vor stabili până când ei și partenerul lor semnificativ nu sunt amândoi bine stabiliți din punct de vedere profesional, așa că este posibil să aveți un drum lung înainte să aibă loc un angajament serios. 

Deoarece Capricornii nu sunt întotdeauna confortabil să-și arate emoțiile, încercarea de a forța romantismul nu va merge bine cu acest semn. În loc de nopți de întâlnire cu presiune ridicată, căutați modalități discrete de a interacționa care îi vor ajuta să coboare garda jos. Deși au adesea o dispoziție timidă, ei apreciază sinceritatea, ceea ce înseamnă că, dacă îți plac, ar trebui să le anunți! Un text atent sau un e-mail din când în când îi va menține mulțumiți din punct de vedere romantic și îi poate încălzi să împărtășească sentimente similare. De asemenea, le place să fie lăudați pentru munca lor grea, așa că asigurați-vă că le dați o palmă pe spate ori de câte ori își fac progrese în ambițiile lor profesionale.

Vărsător

Vărsătorii sunt, fără îndoială, unii dintre cei mai ciudați membri ai zodiacului, dar în spatele manierismului lor excentric se află o inteligență profundă și un geniu specific. Au nevoie de stimulare intelectuală pentru a fi fericiți cu o relație și vor căuta adesea modalități de a anima conversațiile pe care le împărtășesc cu partenerul lor romantic. Când sunt îndrăgostiți, se vor simți confortabil să-și lase pe deplin steagul ciudat să zboare, căutând în mod constant modalități de a te distra cu amuzamentele lor bizare. Aceste spectacole sunt de obicei un efort de a-l face pe celălalt să râdă, deoarece sunt pe deplin devotați fericirii și bucuriei oricui cu care își împărtășesc inima.

Când cauți dragostea unui Vărsător, ar trebui să cauți modalități de a colecta puncte de conversație interesante, consumând știri obscure despre subiecte precum istorie, știință, explorarea spațiului și, poate, paranormalul. Ascunderea surprizelor și a notelor dulci pentru iubitul tău poate câștiga puncte uriașe, mai ales dacă are nevoie de ceva încurajare. Cu toate acestea, printre calitățile stelare pe care le poartă acest semn, există un pic de întuneric, care rezidă de obicei în încăpățânarea lor, o nevoie neîncetată de a avea dreptate și probleme în jurul recunoașterii când greșesc. Fără a-ți abandona moralele, fă-ți o favoare și lasă-ți iubita ta să aibă dreptate ori de câte ori poți suporta, atâta timp cât nu este de fapt o mare problemă să faci asta.

Pești

Pestii sunt unul dintre cei mai plini de compasiune și mai sensibili membri ai zodiacului, ceea ce ii face însoțitori afectuoși și încurajatori. 

Când este implicat cu un Pești, va fi important să rămâi pe pământ și calm, deoarece acest semn urăște atât tensiunea, cât și confruntarea. Din acest motiv, va fi, de asemenea, important să evitați conducerea agresivă și să nu arătați niciodată nepoliticos față de lucrătorii din serviciile pentru clienți. Din punct de vedere romantic, le place să iasă la plimbare, seara, mai ales în weekend. Încercați doar să direcționați astfel de aventuri către locații senine și liniștite, cum ar fi un bungalou pe plajă sau o cabană pitorească adânc în pădure. De asemenea, veți dori să vă planificați o mulțime de timp de îmbrățișare și de vorbire în pat, deoarece nimănui nu-i place să se îmbrățișeze în pat la fel de mult ca un Pești.

Veți ști că un Pești vă place prin zâmbetul lor viclean, privirile cochete și comportamentul delicat, care va escalada rapid de la flirt și întâlnire la angajament. Dacă un Pești te ține la distanță de braț pentru o perioadă lungă de timp, este probabil să nu fie interesați romantic.

Aceste 4 zodii sunt cel mai greu de cucerit

Câteva dintre zodii sunt cu adevărat greu de cucerit. Iată despre cine este vorba și ce trebuie să faci dacă vrei să cucerești unul dintre aceste semne zodiacale

Gemeni

Gemeni este una dintre zodiile cel mai greu de cucerit. Pentru o secundă este posibil să reușești, dar pe o perioadă lungă de timp devine dificil. Trebuie să îi cucerești mintea, acesta este primul pas spre inima unui geamăn.

Pești

Una dintre zodiile cel mai greu de cucerit este Peștii. Câștigarea inimii acestui semn de apă nu vine fără provocările sale, deoarece prețuiesc timpul lor singuri și ocazional vor cădea de pe hartă pentru o zi sau două. Din acest motiv, este important să acordați atenție comportamentului lor în timp ce sunteți împreună, deoarece poate fi singura dată când puteți obține o citire solidă despre această creatură evazivă. 

Leu

Și leii se numără printre cei care sunt extem de greu de cucerit. Trebuie să le demonstrezi că intelectual ești cel puțin la nivel cu ei, ca să ai o șansă să reușești.

Scorpion

Și cei în zodia scorpion se pare că nu sunt deloc ușor de cucerit. Trebuie să îi atragi cu discuții inteligente, dar și să le dovedești că ești un om de încredere. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net