Fiica lui Ștefan și a Ancăi Lungu, la shopping cu mama vitregă!

#Exclusiv Click!

Viața merge mai departe după divorț pentru Ștefan Lungu (46 de ani)! Fostul prezentator TV a declarat pentru Click! că fiica sa, Natalia (7 ani), urmează să vină de Sărbători în țară să petreacă împreună cu el și cu actuala sa parteneră de viață, care o așteaptă pe micuță cu sufletul la gură, căci vor merge ca fetele prin magazine, la cumpărături.

În 2017, Ștefan și Anca Lungu alegeau tacit să meargă pe drumuri diferite, chiar dacă au împreună o fetiță. După această separare fosta prezentatoare de la Antena 1 s-a mutat în Franța, la Nisa, alături de un potent om de afaceri grec, căruia în 2018 i-a dăruit și un băiețel, pe Georgios Alexander. De asemenea, și fostul prezentator de televiziune și-a găsit de trei ani fericirea în brațele Geaninei Hîrjanu, care îl iubește necondiționat.

Citește și: Ştefan Lungu şi Geanina Hîrjanu: "Ne-am văzut şi i-am propus să se mute direct la mine"

„Geanina și fiica mea se înțeleg perfect, o așteaptă pe cea mică să vină, sunt cele mai bune prietene. Iubita mea o așteaptă cu chef de ieșit la cumpărături cu siguranță pentru că asta fac de fiecare dată când se văd. Se duc la un salon unde se aranjează amândouă, merg la shopping și se distrează. Așa este și normal, să fie prietene foarte bune...fiecare își cunoaște rolul destul de bine și le respect pentru lucrul acesta pe amândouă.”, a declarat, pentru Click!, Ștefan Lungu.

Mai citește și: EXCLUSIV Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Ștefan Lungu: «I-am spus că dacă o duc acasă nu mai pleacă de la mine»

Ștefan Lungu, mândru de fetele sale

Fostul soț al Ancăi Lungu ne-a mai spus și cât de fericit este că la final de an are alături persoanele dragi inimii sale.

„Iubita mea o să lucreze de Sărbători, eu o să îmi aștept mama să vină să gătim împreună, să mâncăm și să petrecem. Pe 27 decembrie vine și Natalia în țară, iar de Revelion vom fi în formulă completă, toată familia, vom fi toți trei. Cel mai probabil vom sta acasă. Nu i-am luat nimic fetiței de Moș Crăciun, aștept să îi aducă chiar Moș Crăciun, pentru că eu încă mai cred în el și îl aștept.

Natalia este genul de copil care nu își dorește altceva decât să petrecem timp împreună de calitate. Nu are nevoie de nimic, are nevoie de afecțiunea mea și a Geaninei și asta îi oferim din plin. Își dorește să mergem la un anumit hotel la munte pentru că are anumite amintiri plăcute acolo și așa vom face, vom merge unde vrea ea.”, a mai spus, pentru Click!, Ștefan Lungu.

Click! spune

Ștefan Lungu se pare că nu prea a avut noroc în dragoste. Omul de televiziune a fost căsătorit cu Albertina Ionescu și cu Anca Rusu (n.r – fosta vedetă de la Antena 1) de care a și divorțat. Acesta a ajuns în atenția publicului datorită profesiei sale. Ștefan a avut, în trecut, proiecte de succes la TVR 2, unde a prezentat “Tonomatul DP2” și “Parteneri de weekend” la TVR 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net