Albertina, detalii impresionante despre viitorul soț: «Cu el am avut parte de cel mai emoţionant moment»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La 40 de ani dă un refresh vieţii! Este iarăşi îndrăgostită până peste urechi şi e din nou în prim-plan în ceea ce priveşte cariera. Albertina Ionescu e acum una dintre cele mai importante prezentatoare ale Televiziunii Române, iar anul acesta a spus „Da” unei noi cereri în căsătorie, făcute de data aceasta de Constantin Opriş, tot un jurnalist. 

Albertina Ionescu şi Constantin Opriş sunt ambii oameni de televiziune. Ei s-au cuplat acum doi ani
Albertina Ionescu şi Constantin Opriş sunt ambii oameni de televiziune. Ei s-au cuplat acum doi ani

Realizatoarea emisiunii „Sâmbătă cu Albertina” de la TVR INFO a povestit, în exclusivitate pentru Click!, care sunt noutăţile din viaţa sa.

La 22 de ani de la debutul în televiziune, s-a reinventat! De două luni, Albertina Ionescu a revenit în faţa camerelor de luat vederi şi prezintă o nouă emisiune la TVR INFO, intitulată „Sâmbăta cu Albertina”.

Albertina a primit în primăvară inelul de logodnă, dar nu a stabilit încă data nunţii
Albertina a primit în primăvară inelul de logodnă, dar nu a stabilit încă data nunţii

Este un proiect educativ, cultural; este despre cum şi ce ar trebui să facem noi toţi pentru a trăi mai frumos şi mai sănătos. Aşadar, vorbim despre sănătate, educaţie, film&teatru, muzică&festivaluri, oameni de succes, social media, artă, psihologie, carte, sport, gastronomie, modă, nutriţie şi despre tot ce ne preocupă în viaţă. În fiecare sâmbătă, de la 11.10, pe TVR INFO”, ne-a spus Albertina. De asemenea, are importante prezenţe şi în jurnalele principale de ştiri de la TVR 1.

«Privirile noastre s-au întâlnit întâmplător»

În urmă cu puţin timp, am avut parte de unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţa mea. Am spus «da» cererii în căsătorie, însă nu am stabilit încă data evenimentului”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Albertina.

De două luni, prezintă emisiunea „Sâmbătă cu Albertina”, la TVR INFO
De două luni, prezintă emisiunea „Sâmbătă cu Albertina”, la TVR INFO

Tot ea ne-a spus cum s-a cunoscut cu bărbatul care i-a dat din nou curaj să iubească fără limite, Constantin Opriş, un coleg de breaslă, care lucrează la postul tv Profit News:

În urmă cu câţiva ani, privirile noastre s-au întâlnit total întâmplător, de câteva ori, apoi ne-am dorit să ne cunoaştem cu adevărat. Acum doi ani, am schimbat primele cuvinte şi am decis să ieşim la cină. Am descoperit pasiuni comune, de la aceeaşi meserie, până la gastronomie, călătorii, cărţi, muzică, arta de a trăi frumos şi bucuriile zilnice. Chiar şi alergiile sunt comune. De asemenea, avem valori personale similare, pasiuni comune, interese comune, iar asta ne împlineşte. De la valori estetice, percepţie senzorială, până la simplitatea, armonia şi respectul pentru cerul senin al vieţii”.

Constantin Opriș este prezentator la postul Profit News
Constantin Opriș este prezentator la postul Profit News

Am întrebat-o pe Albertina cum face să-şi menţină silueat de manechin.

Am încercat multe sporturi, dar nu neapărat variantele extreme, şi nu m-am îndrăgostit foarte tare de nimic. Aşa că aleg să merg mult pe jos, uneori alerg în parc sau merg la sală. La dietă e şi mai simplu: consum foarte multe legume zilnic şi încerc să nu mănânc mai mult decât consum. Şi somnul este extrem de important, fac în aşa fel încât să dorm 7-8 ore pe zi. Doar aşa pot funcţiona, altfel nu se înţelege nimeni cu mine, nici măcar eu. Iar ritualul meu de frumuseţe este gândirea pozitivă.

Eu mă simt la fel de bine ca la 20 de ani, iar mărimea hainelor nu s-a schimbat prea mult. Cel mai important este cum ne raportăm noi la acea cifră din cartea de identitate, totul pleacă din mintea noastră. 40-ul nostru nu arată la fel ca cel al părinţilor noştri sau al bunicilor. Avem alte preocupări, alte dorinţe, alte activităţi”.

A mai fost căsătorită o dată, cu Ştefan Lungu

Până acum, Albertina Ionescu şi-a încercat de mai multe ori norocul în dragoste.

Prima mare iubire a fost Ştefan Lungu (45 de ani), şi el om de televiziune. Cei doi au fost împreună timp de 11 ani, iar din 2008 până în 2010 au fost şi căsătoriţi.

image

După divorţul de acesta, Albertina a avut o relaţie cu omul de afaceri Adrian Ispravnic, dar în 2014 a rămas din nou singură, deşi primise inelul şi se pregătea de nuntă.

A urmat o idilă cu un alt coleg de breaslă, Valentin Butnaru (37 de ani), dar nici această relaţie nu i-a adus liniştea. Pandemia, în schimb, i-a purtat noroc în amor! În 2020 l-a cunoscut pe actualul logodnic, Constantin Opriş, prezentatorul emisiunii de business de la Profit News, „profit.ro”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net