Ștefan Lungu își pune pirostriile pentru a treia oară?: „Sunt fericit pe toate planurile”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ștefan Lungu, unul dintre cei mai șarmanți bărbați din showbiz-ul românesc, și-a deschis sufletul într-un interviu sincer pentru Click!. Omul de afaceri ne-a povestit de câte ori face naveta România–Franța, pentru a petrece timp alături de fetița sa, dar și cât de fericit este alături de iubita, Geanina.

Ștefan Lungu, un bărbat împlinit după mai multe decepții în dragoste!

După două divorțuri, Ștefan Lungu nu și-a pierdut speranța! Acesta ne-a mărturisit, în exclusivitate, prin ce perioadă frumoasă trece.

Citește si:  Ştefan Lungu şi Geanina Hîrjanu: "Ne-am văzut şi i-am propus să se mute direct la mine"

„Sunt fericit pe toate planurile. Important este ca, într-un final, să ajungi să fii fericit cu tine însuți. Pot spune că acum eu sunt foarte fericit cu mine și acesta este rolul muncii pe care eu l-am depus cu mine în ultimii ani. Sunt foarte, foarte bine! A durat acest lucru, anume să mă adun.

Niciodată o despărțire, indiferent ce tip de despărțire este, nu este ușoară, iar pentru a merge înainte trebuie să stai un pic cu tine (..) Mi-am pus toate gândurile într-o carte și am luat-o de la zero!

Toate schimbările bruște în viața unui om sunt debusolante, pentru că în momentul în care te obișnuiești cu ceva, fie și cu rău, tot este o schimbare bruscă!”, a declarat Ștefan Lungu, pentru Click!

Ștefan Lungu: „Cred în continuare în iubire!”

Omul de afaceri ne-a vorbit și despre planurile sale de viitor alături de Geanina, femeia care a reușit să îl facă să uite de probleme.

„Cred în continuare în iubire, însă după două căsătorii cred că nu mai este un targhet să mă însor. Asta cu însurătoarea, dacă o să fie, o să vină ca un lucru firesc, dar în momentul de față nu avem în plan un astfel de eveniment. Oricum, dacă o să fie, o să fie o chestie despre care nu o să știe nimeni. Iubita mea nu mă presează să ne căsătorim, anul acesta am împlinit trei ani de când suntem împreună. Cred că eu și Geanina suntem pe aceeași lungime de undă, cred că amândoi am ajuns la un nivel de maturitate, sau poate de încredere, în care nu avem nevoie de o hârtie. Este o relație ce a depășit anumite bariere și sunt bucuros că am ajuns aici.”, a declarat Ștefan Lungu, pentru Click!

Noua iubită se înțelege de minune cu Natalia, fiica afaceristului cu Anca, fostă Lungu

Ștefan Lungu a trecut prin două divorțuri! Din mariajul cu Anca Rusu, fosta prezentatoare TV și ex soția, Ștefan Lungu are o fetiță, de opt anișori, pe Natalia, care locuiește cu mama sa în Franța. Însă, chiar și așa, distanța nu îl împiedică pe acesta să își vadă foarte des copilul.

„În principiu, mă văd lunar cu fetița. Acum că s-a terminat cu impedimentele acestea (n.r – pandemie) am fost chiar acum în weekend, în octombrie mă duc să o aduc aici și petrecem două săptămâni, în noiembrie mă duc eu la ea, în decembrie vine ea în România și tot așa.

Când merg la fetiță, în Franța, merg cu iubita mea, suntem trei. Se înțelege cu Geanina de minune. Este o persoană foarte ușor de acceptat pentru că este un om foarte ușor de plăcut”, a declarat Ștefan Lungu, pentru Click!.

Vezi si: Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, reţinut de DNA

Are la activ două căsnicii

Ștefan Lungu a lucrat la TVR2, fiind realizatorul și prezentatorul emisiunii Tonomatul DP2. A prezentat și "Parteneri de week-end", la TVR1, după care a urmat o perioadă la Kanal D. A fost consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării și a condus o agenție de publicitate. A fost căsătorit cu Albertina Ionescu și cu Anca Rusu, cu care are și o fetiță, pe Natalia, în vârstă de 8 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pepe te cunosc de undeva despre andreea balan jpeg
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net