Ștefan Lungu își pune pirostriile pentru a treia oară?: „Sunt fericit pe toate planurile”

#Exclusiv Click!

Ștefan Lungu, unul dintre cei mai șarmanți bărbați din showbiz-ul românesc, și-a deschis sufletul într-un interviu sincer pentru Click!. Omul de afaceri ne-a povestit de câte ori face naveta România–Franța, pentru a petrece timp alături de fetița sa, dar și cât de fericit este alături de iubita, Geanina.

Ștefan Lungu, un bărbat împlinit după mai multe decepții în dragoste!

După două divorțuri, Ștefan Lungu nu și-a pierdut speranța! Acesta ne-a mărturisit, în exclusivitate, prin ce perioadă frumoasă trece.

Citește si:  Ştefan Lungu şi Geanina Hîrjanu: "Ne-am văzut şi i-am propus să se mute direct la mine"

„Sunt fericit pe toate planurile. Important este ca, într-un final, să ajungi să fii fericit cu tine însuți. Pot spune că acum eu sunt foarte fericit cu mine și acesta este rolul muncii pe care eu l-am depus cu mine în ultimii ani. Sunt foarte, foarte bine! A durat acest lucru, anume să mă adun.

Niciodată o despărțire, indiferent ce tip de despărțire este, nu este ușoară, iar pentru a merge înainte trebuie să stai un pic cu tine (..) Mi-am pus toate gândurile într-o carte și am luat-o de la zero!

Toate schimbările bruște în viața unui om sunt debusolante, pentru că în momentul în care te obișnuiești cu ceva, fie și cu rău, tot este o schimbare bruscă!”, a declarat Ștefan Lungu, pentru Click!

Ștefan Lungu: „Cred în continuare în iubire!”

Omul de afaceri ne-a vorbit și despre planurile sale de viitor alături de Geanina, femeia care a reușit să îl facă să uite de probleme.

„Cred în continuare în iubire, însă după două căsătorii cred că nu mai este un targhet să mă însor. Asta cu însurătoarea, dacă o să fie, o să vină ca un lucru firesc, dar în momentul de față nu avem în plan un astfel de eveniment. Oricum, dacă o să fie, o să fie o chestie despre care nu o să știe nimeni. Iubita mea nu mă presează să ne căsătorim, anul acesta am împlinit trei ani de când suntem împreună. Cred că eu și Geanina suntem pe aceeași lungime de undă, cred că amândoi am ajuns la un nivel de maturitate, sau poate de încredere, în care nu avem nevoie de o hârtie. Este o relație ce a depășit anumite bariere și sunt bucuros că am ajuns aici.”, a declarat Ștefan Lungu, pentru Click!

Noua iubită se înțelege de minune cu Natalia, fiica afaceristului cu Anca, fostă Lungu

Ștefan Lungu a trecut prin două divorțuri! Din mariajul cu Anca Rusu, fosta prezentatoare TV și ex soția, Ștefan Lungu are o fetiță, de opt anișori, pe Natalia, care locuiește cu mama sa în Franța. Însă, chiar și așa, distanța nu îl împiedică pe acesta să își vadă foarte des copilul.

„În principiu, mă văd lunar cu fetița. Acum că s-a terminat cu impedimentele acestea (n.r – pandemie) am fost chiar acum în weekend, în octombrie mă duc să o aduc aici și petrecem două săptămâni, în noiembrie mă duc eu la ea, în decembrie vine ea în România și tot așa.

Când merg la fetiță, în Franța, merg cu iubita mea, suntem trei. Se înțelege cu Geanina de minune. Este o persoană foarte ușor de acceptat pentru că este un om foarte ușor de plăcut”, a declarat Ștefan Lungu, pentru Click!.

Vezi si: Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, reţinut de DNA

Are la activ două căsnicii

Ștefan Lungu a lucrat la TVR2, fiind realizatorul și prezentatorul emisiunii Tonomatul DP2. A prezentat și "Parteneri de week-end", la TVR1, după care a urmat o perioadă la Kanal D. A fost consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării și a condus o agenție de publicitate. A fost căsătorit cu Albertina Ionescu și cu Anca Rusu, cu care are și o fetiță, pe Natalia, în vârstă de 8 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
Steagul ucrainean pe Insula Șerpilor FOTO Profimedia
image
image
image
image
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub anamaria prodan animat gif
cub armin nicoară png
cub alina sorescu png
cub monica anghel png
diana matei (11) JPG