Anca Pandrea, pomană pentru Iurie Darie! Ce a pus în pachete actrița

#Exclusiv Click!

Au trecut unsprezece ani de când sufletul lui Iurie Darie s-a înălțat la Cer. Însă, amintirile pentru Anca Pandrea (77 de ani),  actrița cu care marele actor s-a iubit timp de mai bine de 25 de ani, sunt încă vii. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit că la începutul Anului Nou a fost cu mai mulți prieteni de suflet, la mormântul lui Iura, și i-a dat de pomană.

„La începutul anului, pe 3 ianuarie, mai exact, am fost cu niște prieteni, la cimitir la Iura, și am dat de pomană, după care am mers acasă și am tămâiat toată casa. Am pus în fiecare pachețel, în parte, câte 2 – 3 sarmale, friptură de curcan, cozonac, salată verde, câte o roșioară și am dat de pomană și câte un pahar de vin roșu”, a declarat Anca Pandrea, pentru Click!

Susținută de prieteni

Anca Pandrea ne-a mai dezvăluit că face față cu brio acestei perioade geroase, din an, mai ales că are lângă ea mulți prieteni care o ajută:

„Fac față caloriferele, nu mă pot plânge de frig. Nici nu ies din casă în perioada asta, pentru că este un aer foarte tare. Zilele trecute am ieșit până la poartă, pentru că venise o prietenă la mine, iar după ce am terminat de discutat, m-am dus rapid în casă și mi-am pus oxigenul la nas să îmi revin, dar de când am ieșit din spital am evitat să mai ies afară, pe cât am putut, mai ales că eu am insuficiență cardiacă și pulmonară. Așa că în perioada asta am o doamnă care mă ajută să fac curățenie și cumpărături”, a mai declarat aceasta.

Click! spune

Iurie Darie s-a născut pe 14 martie 1929, în Vadul Rașcov din județul Soroca (astăzi în Republica Moldova). În cinematografie a debutat în 1953, în „Nepoții gornistului”. În anul 1969, a fost ales de regizorul Mircea Drăgan pentru a juca în seria „Brigada Diverse”, alături de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu sau Puiu Călinescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net