Anca Țurcașiu, dezvăluiri inedite despre iubitul misterios. Vedeta l-a cunoscut în urmă cu 20 de ani: „N-am fi crezut vreodată că vom ajunge să fim împreună”

Ultima actualizare:

Au trecut 4 ani de când Anca Țurcașiu a divorțat de Cristian Georgescu, iar în prezent, actrița radiază de fericire alături de noul ei iubit. Deși preferă să îl țină departe de lumina reflectoarelor, vedeta a făcut dezvăluiri inedite despre cel care i-a furat inima.

Anca Țurcașiu, despre noul iubit / Foto: Colaj Instagram
Anca Țurcașiu, despre noul iubit / Foto: Colaj Instagram

„N-am fi crezut vreodată că vom ajunge să fim împreună”

Anca Țurcașiu și bărbatul misterios care a reușit să o cucerească se cunosc de 20 de ani, iar la început au fost doar prieteni. Ulterior, cei doi s-au regăsit, după ce au divorțat și au decis să meargă împreună pe același drum, ca un cuplu. Actrița spune că se simte iubită și că viața ei s-a schimbat în bine de când are o relație cu acesta.

„E suficient să se știe că iubesc și sunt iubită. E suficient să se știe că împărțim împreună fiecare zi plină de iubire, de bucurie, de fericire, de lucruri pe care le facem împreună. Călătorim foarte mult, râdem, cântăm, ne iubim, dansăm în fiecare zi, avem ritualuri de a face din fiecare zi care ne-a rămas pe Pământ cea mai frumoasă zi din viața noastră.

Suntem prieteni de foarte mulți ani, vreo 20, și n-am fi crezut niciodată că vom ajunge să fim împreună. Fiecare și-a construit propria familie. Între timp, am divorțat amândoi și ne-am regăsit, rămânând prieteni, într-o altă formă, poate trimiși unul către celălalt, de undeva de sus, pentru a ne conecta în alt fel decât am făcut-o până acum, pentru că fiecare dintre noi avea nevoie de un partener așa cum este celălalt. Ne completăm extrem de frumos…”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Viva.

„Nici nu știu să gestionez atâta atenție care vine către mine”

Anca Țurcașiu alături de iubitul misterios
Anca Țurcașiu alături de iubitul misterios

Anca Țurcașiu a mai mărturisit că gesturile pe care le face iubitul ei o surprind plăcut. Vedeta susține că niciodată nu a mai avut parte de atât de multă atenție, grijă și romantism.

„E prima oară când simt cu adevărat că am alături un bărbat care este atent, grijuliu, care nu mă lasă să fac nimic, care are o grijă de mine și o atenție nemăsurate, cu care fac absolut totul împreună, extrem de tandru, de romantic. Nici nu știu să gestionez atâta atenție care vine către mine și atâta grijă, pentru că, în toată viața mea, eu am făcut mult mai mult din lucrurile pe care ar fi trebuit să le facă alții în jurul meu”, a mai adăugat vedeta pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Adina Halas si fiul png
banner mariana moculescu png
Dana Rogoz e foarte încântată de ceea ce a ieșit la ea acasă
papil panduru jpeg
WhatsApp Image 2024 10 13 at 21 19 20 jpeg
banner cosmina pasarin png
image png
catalin scarlatescu instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net