Anca Țurcașiu, imagine de necrezut cu Loredana fără machiaj. Nimeni nu se gândea că o să-i facă asta

Recent, Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu Loredana Groza fără niciun filtru, astfel că toată lumea a putut să vadă cum arată artista, fără artificiile de înfrumusețare de pe rețelele de socializare, acolo unde se afișează în fața fanilor săi. 

Anca Țurcașiu a dat-o de gol pe Loredana Groza: cum arată artista fără filtre

Pentru că în social media Loredana Groza se afișează întotdeauna cu filtre și cu tot felul de artificii de înfrumusețare, puțini sunt cei care știu cum arată artista, cu adevărat. Atunci când nimeni nu se aștepta, Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu Lori, complet naturală și fără filtre. 

Se vede clar că artista arată extrem de bine, mai ales că a trecut de pragul celor 50 de ani, însă cu siguranță nu arată la fel ca în social media, acolo unde are mereu un ten impecabil, fără riduri sau alte imperfecțiuni. 

Citește și - Ce consumă Anca Țurcașiu ca să fie veșnic tânără?

În realitate, cu toate intervențiile estetice, tenul Loredanei Groza arată exact așa cum ar trebui să arate tenul unei femei trecute de prima tinerețe. Nu este nimic jenant, ci din contră! La vârsta sa, Lori este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și cele mai stilate, căci mulți specialiști îi laudă curajul de a se afișa...diferit, într-un stil mai excentric. 

Anca Țurcașiu și Loredana Groza, fără filtre
Anca Țurcașiu și Loredana Groza, fără filtre

Ce dietă ține Loredana Groza, pentru a fi mereu în formă

De-a lungul timpului, silueta Loredanei Groza a fost intens analizată. Deși s-a spus că are operații estetice și acest lucru este extrem de vizibil, cu toate acestea, Lori a negat în permanență, spunând că ține doar o dietă și că are un stil de viață sănătos, care îi permite să arate mereu bine. 

„Din păcate, am renunțat și la înghețată de peste 20 de ani, la pizza, la paste, la pâine, chiar dacă pâinea este mâncarea mea favorită, când cineva mă întreabă. În altă viață, poate că o să îmi doresc să am un asemenea metabolism în care să mănânc doar pâine și să nu am nicio problemă, să nu trebuiască să merg la sală.

În fiecare zi fac sport, dacă sunt plecată am cu mine ustensilele de făcut sport în cameră. Ori alerg, ori merg, fac activități fizice pentru că trebuie să pui sângele în mișcare, trebuie să pui mușchii în mișcare, nu doar mușchii minții sau ai gâtului. Trebuie să fie totul o armonie în viață. Trebuie să te împaci cu oamenii cu care, să spunem că, nu te înțeleg sau nu te înțeleg. Să îi înțelegi, să fii înțelept, să fii, asta este. Eu nu sunt, dar sunt pe drumul cel bun”, spunea Loredana.

Anca Țurcașiu și Loredana Groza
Anca Țurcașiu și Loredana Groza

„ În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.

Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție”, a declarat Loredana Groza pentru Fanatik. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net