Andreea Antonescu, apariție de senzație în costum de baie! Și-a „sugrumat” sânii și a întors privirile turiștilor de pe plajă

Andreea Antonescu este o mămică sexy la cei 40 de ani! Iar acest lucru este observat și de fani, care au ținut să o laude pe artistă după ce aceasta a publicat o imagine pe rețelele de socializare, alături de Venice Victoria, fiica ei cea mică, din vacanța de pe litoralul românesc. Cântăreața nu a atras doar atenția urmăritorilor, ci și a celor de pe plajă!

image

Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, se află, zilele acestea, în vacanță pe litoralul românesc, alături de fetițele ei, Sienna (12 ani), fiica ei și a lui Traian Spak, și Victoria Venice, pe care o are cu Victor Vrînceanu, de care s-a despărțit la doar trei luni după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Artista a fost prima dată în Vama Veche, apoi în Albena, Bulgaria, unde a susținut un concert, iar acum se află în stațiunea Mamaia.

Andreea Antonescu, apariție incendiară pe plajă

Andreea este o mamă împlinită și tare mândră de minunile din viața sa. Recent, ea a atras atenția urmăritorilor după ce a publicat o imagine pe rețelele sociale, unde nu apare singură, ci alături de fiica ei cea mică. Cele două s-au pozat împreună la malul mării.

„Vedere de la mare pentru toți cei care mă iubesc! 21.07.2023, Mamaia, Constanța. Astăzi am băgat pentru prima dată picioruțele în apa mării. Mi-a plăcut tare, mai vreau, mă mai întorc! - Venice Victoria”, a fost mesajul artistei, care a însoțit fotografia publicată pe pagina sa personală de Instagram.

Comentariile urmăritorilor nu au ezitat să apară, în care aceștia o laudă atât pe artistă, cât și pe frumoasa fetiță. „Draga de ea!”, „O mămică frumoasă și fericită”, „Lasă-mă mami la mare, vreau distracție, joacă și soare. Să te distrezi alături de prințesele tale Sienna și Victoria. Vă pup și vă iubesc”, au fost doar câteva dintre aprecierile fanilor pentru fetiță și pentru Andreea.

Totodată, cântăreața a publicat mai apoi o imagine în care apare singură, etalându-și silueta. Nici nu ai spune că a născut recent, deoarece arată mai bine ca niciodată! Și acest lucru a fost observat de către urmăritori: „Senzațional de frumoasă!”, „Întreb pentru un prieten, tu ai născut acum de curând ? Te pupp”, „Ești superbă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net