Andreea Antonescu, vacanță pe „ieftineală” cu cele două fetițe. Unde le-a dus artista: „Ce poate fi mai frumos?”

Ultima actualizare:

Andreea Antonescu, vacanță pe „ieftineală” cu cele două fetițe! Artista le-a dus pentru prima dată într-un loc foarte popular de pe litoralul românesc, unde petrec o vacanță de vis mamă-fiică!

banner andreea antonescu png

Andreea Antonescu, vacanță cu Sienna pe litoral

Andreea Antonescu este o mamă împlinită și tare mândră de minunile din viața sa. După cum știm Sienna, fiica sa cea mare în vârstă de 12 ani pe care o are împreună cu afaceristul Traian Spak, locuiește în Statele Unite, motiv pentru care Andreea nu are ocazia să stea zi de zi cu ea. Totuși, cu fiecare ocazie, frumoasa mămică în vârstă de 40 de ani, încearcă să facă aceste reuniri cu fata sa de neuitat. Asta s-a întâmplat și recent când Andreea a decis să plece în vacanță alături de Sienna pe litoralul românesc. Și nu a dus-o așa oriunde, ci chiar în Vama Veche, locul renumit pentru distrația și atmosfera boemă, care cu siguranță îi priește frumoasei adolescente.

Cu această ocazie, vedeta a postat câteva imagini pe Instagram alături de fiica sa de la mare, în care cele două radiează, pur și simplu, de bucurie. După cum se vede, pe lângă mamă, Andreea îi este o foarte bună prietenă fiicei sale, cele două având o relație cu totul deosebită. Cele două pare că petrec un timp minunat împreună. Din InstaStory-urile Andreei s-a văzut că cele două ies împreună la masă, merg la concerte și se distrează pe cinste.

„Pentru prima dată cu sienna_spak în Vama Veche! Am descoperit de-a lungul timpului locuri minunate pe care am marea bucurie de a le arăta acum și fetițelor mele. Ce poate fi mai frumos decât să ai două suflete ale tale pe viață cu care să poți explora orice?”, a fost mesajul care a însoțit pozele din postarea Andreei. Desigur, nici mezina nu a lipsit, Victoria-Venice, căci Andreea Antonescu nu se dezlipește de fiica cea mică pe care o are în urma relației cu Victor Vrînceanu. Mai mult, a dus-o pe Venice și pe faleza din Galați, acolo unde și-a pus ea dorința să fie iubită și apreciată de public, pentru muzică și talent. 

Sienna, apreciată pentru naturalețe

Reacțiile nu au întârziat nici ele să apară, iar fanii au remarcat și apreciat imediat relația apropiată dintre cele două, felicitând-o pe Andreea pentru modul în care se poartă cu fiica sa. Mai mult decât atât, internauții au apreciat și faptul că cea mică și-a păstrat inocența vârstei, în ciuda faptului că este la fel de cochetă ca mămica ei celebră: „Este foarte drăguță fetița ta. Cel mai mult îmi place că arată ca o fată de vârstă ei: naturală, inocentă. Este o frumoasă. Cea mica este și ea o scumpă. Toate trei sunteți 🤩!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net