Victor Vrînceanu răspunde dur acuzațiilor Andreei Antonescu legate de minciună și lipsă de respect: „Iubirea mea pentru Victoria nu mă lasă să fac circ”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În urmă cu doar câteva zile, în podcastul Ilincăi Vandici, Andreea Antonescu a vorbit despre despărțirea de tatăl mezinei sale, Victor Vrînceanu. Click! l-a contactat pe cunoscutul jurnalist pentru a afla un punct de vedere și din partea acestuia, cu privire la declarațiile Andreei. 

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu / Colaj: Click!
Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu / Colaj: Click!

Victor Vrînceanu, replică la acuzațiile Andreei Antonescu

În podcastul Ilincăi Vandici, Andreea Antonescu a dat de înțeles că în fosta relație cu Victor Vrînceanu s-a simțit mințită și nerespectată. În primă fază, jumătatea trupei Andre a spus că despărțirea de Victor Vrînceanu s-a produs din cauza nepotrivirii de caracter, însă în podcastul Ilincăi Vandici, Andreea Antonescu a lovit cu acuzații dure în fostul iubit. Cu mari insistențe, Click! a reușit să obțină un răspuns și din partea jurnalistului.

Deranjat de situația creată de Andreea Antonescu în spațiul public, Victor Vrînceanu a declarat, în exclusivitate pentru Click!, faptul că nu este de acord ca fetița lui să fie martora unui circ fără precedent, cauzat de orgoliile personale. 

Cunoscutul jurnalist ne-a mărturisit că, pentru el, cele mai importante lucruri din viață sunt familia sa și fetița Victoria-Venice, pentru care își dorește un mediu armonios de creștere, lipsit de mizerii, speculații și rufe „spălate” în public. 

De asemenea, Victor Vrînceanu nu vrea ca fiica lui să fie trasă la răspundere, peste ani, din cauza tensiunilor dintre el și Andreea Antonescu și se gândește numai la binele și confortul ei. 

„Întotdeauna când doi oameni se despart, fiecare are părțile lui de dreptate, dar și de vină. Ce ar însemna să încep să fac și eu insinuări prin presă și să născocesc tot felul de motive care nu au nimic în comun cu realitatea, din care să ies victimă? Unde s-ar ajunge? Eu mă gândesc numai că fiica noastră, Victoria, se va face mare și va citi pe internet toate aceste articole.

„Copilul meu va vedea prin presă tot felul de mizerii”

Ori, eu, ca părinte, nu mă simt confortabil să știu că la un moment dat copilul meu va vedea prin presă tot felul de răutăți și mizerii. Va crește, va avea colegi de grădiniță, de liceu și așa mai departe. De ce să fie supusă la răutăți și glume doar pentru că părinții ei vor să-și dea bobârnace după o despărțire sau caută cu orice preț atenția publicului? Dacă Andreea nu e interesată de acest aspect, eu sunt. Nu o judec, suntem adulți și fiecare trebuie să-și asume acțiunile sale. Însă eu n-am să fac așa ceva! Pentru mine pe primul loc sunt copilul meu și familia.

Nu orgoliile personale. Pe lângă asta, familia mea și familia Andreei sunt în relații foarte, foarte apropiate. Și din respect pentru această relație și pentru aceste două familii frumoase și civilizate, mă opresc aici cu declarațiile. Și vă rog și pe voi, colegii mei din presă, să nu mă mai căutați legat de astfel de subiecte mici. Indiferent de ce va insinua Andreea de acum înainte, răspunsul meu e același: iubirea mea pentru Victoria nu mă lasă să fac circ in spațiul public”, a declarat Victor Vrînceanu, în exclusivitate pentru Click!. 

Cum s-a contrazis Andreea Antonescu în decurs de numai câteva luni

Vă reamintim că Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au devenit părinții unei fetițe superbe pe nume Victoria-Venice, după care, la numai câteva luni, au luat-o pe drumuri separate. 

Cei doi au păstrat relația de prietenie pentru fiica lor și au făcut și fac în continuare totul pentru binele ei, chiar dacă nu mai formează un cuplu. La scurt timp după separare, Andreea Antonescu mărturisea că nepotrivirea de caracter a fost motivul rupturii dintre ea și cunoscutul jurnalist, urmând ca în numai câteva luni, să-și schimbe perspectiva. În podcastul Ilincăi Vandici, artista a insinuat că relația dintre ei „scârțâia” din cauza lipsei de adevăr și de respect și că nevoile sale nu erau pe deplin înțelese. 

„Maturitatea emoțională este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Valorile după care ne clădim acest caracter ne reprezintă. Eu am valorile mele. Îmi place să respect oamenii din jurul meu și să arăt fiecărei persoane din viața mea cât este de importantă pentru mine. Iubire nu există fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoie și dorințe. Țin mult la nevoile mele.

Îmi place comunicarea deschisă. Știu că orice se poate obține prin comunicare, vorbe frumoase și blândețe, iar în momentul în care îmi dau seama că nu sunt pe drumul pe care mi-l doresc, mi-am dat seama că nu este o opțiune pentru mine. De multe ori ajungem să realizăm că vorbele de la început și faptele ulterioare nu se duc în aceeași direcție. Și atât am de spus”, a spus Andreea Antonescu, în podcastul Ilincăi Vandici. 

Cine este Victor Vrînceanu

Victor Vrînceanu este unul dintre cei mai buni jurnaliști din România pe domeniul sportiv și nu numai. Are 35 de ani și a făcut, în trecut, parte din trustul Gazeta Sporturilor, Pro Sport și a fost redactorul șef al unei publicații tabloide. La GSP a îndeplinit funcția de reporter fotbal intern și realizator emisiune TV online, la ProSport a fost reporter, realizator emisiune TV online și project manager, iar în prezent este acționarul unui nou trust de presă pe care îl și conduce.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net