Victor Vrînceanu, declarații în premieră despre botezul micuței Victoria-Venice: „Andreea s-a ocupat de tot. Riscam o catastrofă dacă le alegeam eu...”

Ultima actualizare:

Azi e ziua cea mare pentru jurnalistul Victor Vrînceanu! Fostul iubit al Andreei Antonescu a vorbit, în premieră, despre creștinarea micuței Victoria-Venice. Ne-a povestit că nu are deloc emoții, dar sentimentele unice pe care le trăiește sunt cu totul deosebite.

Victor Vrînceanu, tatăl micuței Victoria-Venice
Victor Vrînceanu, tatăl micuței Victoria-Venice

Victor Vrînceanu, primele declarații despre botezul fetiței 

A venit ziua cea mare pentru jurnalistul Victor Vrînceanu și fosta iubită, Andreea Antonescu! Deși sufletește separați, ca părinți formează un întreg și așa va fi mereu pentru micuța Victoria-Venice. 

Se anunță petrecere cu fast în Capitală și totul pare să fie pus la punct în cel mai mic detaliu. Femeile, doar știți cum sunt, se ocupă de toate și, când vine vorba de organizare, nu ratează nimic! Cu siguranță aceste detalii au fost luate în calcul și de Victor Vrînceanu, tatăl micuței Victoria-Venice, căci ne-a declarat, în exclusivitate, că Andreea Antonescu a avut „liber” la organizarea petrecerii de botez a fetiței. 

Cu doar câteva zeci de minute înainte de creștinare, Victor Vrînceanu, contactat de Click!, a oferit câteva declarații despre frumosul eveniment din viața lui și a Andreei Antonescu. Cunoscutul jurnalist nu are deloc emoții, dar recunoaște că sentimentele pe care le trăiește de când a devenit tătic sunt cum nu se poate mai frumoase și mai speciale. 

Victor Vrînceanu: „Andreea s-a ocupat de tot. A organizat ireproșabil”

La capitolul organizare, totul a fost pregătit de Andreea Antonescu, după cum s-au înțeles cei doi. 

Victor a ajutat-o cu orice a avut artista nevoie și, spune el, totul a ieșit ca la carte. Cum altfel?

„Andreea s-a ocupat de tot! Era cumva firesc...vă dați seama cât mă pricep eu la baloane si culori de decor. Riscam o catastrofă dacă le alegeam eu (n.r. - râde). Ea are foarte mult bun gust, a trăit toată viața pe scenă și știe cel mai bine ce trebuie la astfel de evenimente.

Așa că am convenit împreună să se ocupe ea, iar eu să o ajut cu tot ce are nevoie. A organizat totul la virgulă, ireproșabil.

Nu pot spune că am emoții, dar simt niște sentimente speciale, foarte frumoase. Sentimente pe care nu le-am înțeles până în momentul în care am devenit tată. Alături de noi vor fi familiile noastre și prietenii apropiați cu care vom sărbători acest moment unic”, a declarat Victor Vrînceanu, în exclusivitate pentru Click!. 

Jurnalistul a luat privirile cu ținuta lui

Nu doar Andreea Antonescu și fiicele ei au fost cele care au atras atenția invitaților, dar și tăticul Victor Vrînceanu! Jurnalistul a ales să îmbrace un costum smart-casual la care a asortat o pereche de sneakers Alexander McQueen, pe alb. 

Victor Vrînceanu, alături de Adrian Artene și fiica lui / Sursă foto: Click!
Victor Vrînceanu, alături de Adrian Artene și fiica lui / Sursă foto: Click!

Noi avem primele imagini cu fericitul tătic, alături de Adrian Artene, care este nașul micuței Victoria-Venice. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net