Andreea Antonescu, gata să-și pună pirostriile: „Vreau să mă mărit”

Andreea Antonescu (40 de ani) nu își pierde speranța după despărțirea de Victor Vrînceanu, tatăl celei de-a doua fetițe. Celebra cântăreață vrea să meargă din nou în fața altarului și este mai mult decât pregătită să o ia din nou de la capăt!

Andreea Antonescu, gata să-și pună pirostriile: „Vreau să mă mărit”
Andreea Antonescu, gata să-și pună pirostriile: „Vreau să mă mărit”

În urmă cu câteva luni, Andreea Antonescu (40 de ani), jumătatea trupei Andre, s-a despărțit de tatăl celei de-a doua fetițe, Victor Vrînceanu. Însă nu își pierde speranța și vrea să pășească, din nou, în fața altarului.

Andreea Antonescu este pregătită să o ia de la început

Viața i-a oferit de-a lungul timpului mai multe lovituri, însă artista nu și-a pierdut niciodată speranța. În ciuda faptului că, a avut o relație cu Traian Spark, din care a rezultat o fetiță pe nume Sienna, care acum are 12 ani, dar s-au despărțit în 2019, iar mai apoi, artista părea că și-a găsit fericirea în brațele jurnalistului Victor Vrînceanu, din care a rezultat o altă fetiță, Venice Victoria, dar povestea de dragoste dintre cei doi s-a încheiat recent. Cu toate că a trecut prin două despărțiri dureroase, Andreea Antonescu vrea să o ia din nou de la capăt cu altcineva!

„Sunt o persoană împlinită. Îmi doresc și alte lucruri de la viață și sunt convinsă că ele vor apărea în momentul în care eu voi fi pregătită pentru ele. În momentul acesta îmi lipsește o familie, atât. În rest, am tot, sunt fericită și împlinită. Să dea Dumnezeu să mă mărit.  Sunt convinsă că mă iubește Dumnezeu. Lucrul acesta l-am realizat de când eram mică și făceam terapie. Mi s-a spus într-un mod atât de frumos «Andreea, Dumnezeu este cu tine în barcă», încât din secunda aceea mi-am dat seama că nu voi mai coborî niciodată din acea barcă”, a declarat artista pentru Fanatik.ro.

Pregătiri intense pentru botez

Totodată, Andreea a mărturisit că este împlinită cu tot ce i-a oferit viața până acum, iar, în momentul de față, este în pregătiri intense pentru botezul fetiței sale Venice.

„Urmează botezul pe data de 24 iunie. Ziua Siennei este pe 24 mai. Nu am timp să am emoții, sunt foarte multe detalii care trebuie puse la punct. Este însă posibil ca în ziua botezului sau cu o zi înainte să leșin de emoții. Simt că se va întâmpla asta. Botezul va fi la un local din Snagov și va fi atât înăuntru, cât și în afară pentru că nu știm cum va fi vremea. Am cea mai bună stilistă din România, care mă cunoaște ca om și care mă nimerește de fiecare dată. Știe bine să îmbine elemente, de la genul de eveniment, până la starea mea și atunci sunt convinsă că și de această dată va arăta ce este mai bun din mine.

Nu știu dacă vom avea toate trei ținute la fel ( n.r., ea și fetițele) pentru că bebelina este foarte excentrică. Este dantelată, învolănată și are și un pampon mare pe cap. Nu știu dacă pe mine la vârsta asta mă mai prind pampoanele”, a mai declarat cântăreața.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net