De ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Antonescu și Traian Spak: „Nu am fi vrut după 14 ani să murdărim cu lucruri mici.”

În iarna anului trecut, Andreea Antonescu (40 de ani) a divorțat de Traian Spak (40 de ani), bărbatul alături de care o leagă fiica lor, Sienna, dar și o prietenie adevărată și sinceră. Deși nu mai formează un cuplu, artista are o relație extrem de apropiată cu fostul soț. 

Motivul pentru care Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat / foto: Arhivă personală
Motivul pentru care Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat / foto: Arhivă personală

Andreea Antonescu și Traian Spak au rămas în relații foarte bune după divorț, astfel că vedeta găsește sprijin și refugiu în el, cum și el, de altfel, face. Despre motivul divorțului și relația lor de acum, a vorbit chiar Andreea Antonescu, recent. 

Andreea Antonescu, adevărul despre divorțul de Traian Spak 

Invitată în cadrul podcastului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici, iubita cântăreață și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și nu s-a sfiit să vorbească despre relația cu fostul ei soț, Traian Spak. 

Întrebată de motivul care a dus la despărțire, Andreea Antonescu, sinceră și asumată fiind, a mărturisit că frumusețea anilor petrecuți împreună nu ar fi vrut să fie „murdărită cu lucruri mici”, mai ales că se află pe două continente diferite, ea în România, iar Traian în America. 

„Nu știu ce rezervă viitorul și n-am știut vreodată. Ba mai mult, viața m-a învățat ca niciodată să nu spun niciodată. Pot să-ți spun strict ce-am făcut până în momentul acesta, ce poate mi-ar plăcea să se întâmple, dar știu că și aici intervine Dumnezeu și spun: ok, las în voia Ta, pentru că știi mai bine pentru mine.

Noi am fost sinceri unul față de celălalt încă de la început, și pentru că noi am avut o relație construită pe respect, bun simț, iubire și n-am fi vrut, ținând cont de faptul că eram pe două continente separate, nu am fi vrut după 14 ani să murdărim cu lucruri mici”, a dezvăluit Andreea Antonescu, în cadrul podcast-ului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici. 

Andreea Antonescu: „Îmi este prieten adevărat în continuare” 

Artista a vorbit despre stadiul relației lor, astfel aflăm că, respectul și sinceritatea de care ambii au dat dovadă, au fost cheia pentru o bună comunicare, dar și pentru menținerea unei prietenii sincere și autentice, chiar și după divorț. 

„Am respectat ce-a fost între noi, ne-am respectat unul pe celălalt și nu vrem să ne dezicem de la noi. Și probabil nu cred, nu știu, dar probabil că s-ar fi ajuns la niște lucruri mici.

Traian este un om foarte bun. Îmi este prieten adevărat în continuare. Ne înțelegem bine, ne sfătuim, ne bucurăm unul pentru celălalt atunci când este cazul. Ne întristăm și încercăm să ne sfătuim unul pe celălalt, pentru că e un om care merită. Este un om care întotdeauna a vorbit foarte frumos cu și despre mine, întotdeauna a vorbit calm.

E un om pe care-l respect mult și sunt convinsă că până la final va fi unul dintre oamenii apropiați sufletului meu.”, a mai spus vedeta, la podcast. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net