Primele imagini de la botezul fetiței Andreei Antonescu! Artista, spectaculoasă la marele eveniment

Ultima actualizare:

Artista este recunoscătoare pentru tot ce trăiește acum și nu știe când au trecut cele 6 luni de viață ale celei mai noi "jucării" a familiei sale, micuța Venice Victoria, dupa care sora ei mami mare, Sienna, este absolut topită. Jumătatea și colega ei de trupă, de la Andre, Andreea Bălan, o să îi fie alături azi, în zi sfântă, Andreei Antonescu.

banner andreea antonescu png

Andreea Antonescu, emoționată până la lacrimi la botezul fetiței 

Artista a ales să facă botezul celei de-a doua fetițe ale sale pe care o are cu jurnalistul Victor Vrînceanu, tot la Mănăstirea Cașin, acolo unde cu 12 ani în urmă și-a botezat și primul copil, pe Sienna.

„Sunt super emoționată! Azi este ziua cea mare! Am pregătit în cel mai mic detaliu tot acest botez, cu tot sufletul! Nu mi-am putut stăpâni emoțiile în biserică și mi-au dat lacrimile, e normal.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că bebelina are parte de un botez și un eveniment frumos și că a ieșit totul așa cum ne-am dorit!", ne-a declarat Andreea Antonescu.

După ce se va mai liniști puțin și Venice Victoria va fi creștinată, Andreea Antonescu se va îndrepta spre locația petrecerii de botez, în jurul orei 20.00, un cadru de poveste în mijlocul naturii, o locație aflată în Pădurea Snagov, acolo unde ea și cei 200 de invitați de la eveniment se vor delecta cu un decor spectaculos, un meniu ales pe sprânceană, mai multe activități pentru copii și un tort cu aromă de fistic.

Andreea Antonescu, spectaculoasă la botezul fetiței 

Pentru ziua cea mare, Andreea Antonescu a ales să poarte o rochie lungă, de culoare lila, la care a asortat o pereche de sandale aurii. Artista a fost de-a dreptul superbă! A purtat, de asemenea, un machiaj smokey si și-a coafat părul în bucle lejere.

Andreea Antonescu, asortată cu fetițele la botez / Sursă foto: Click!
Andreea Antonescu, asortată cu fetițele la botez / Sursă foto: Click!

Nu a fost, însă, singura care a atras atenția! Fiica cea mare, Sienna, a fost și ea asortată cu artista și a îmbrăcat o rochiță de vară, roz, cu motive florale și umerii căzuți. În picioare a avut o pereche de platforme albe, demonstrând că are stil și că o moștenește pe Andreea Antonescu, din perioada Andre. Ca accesorii, Sienna a avut o geantă tip bijuterie, tot roz, plină cu perle. 

Și micuța Victoria-Venice a atras atenția tuturor! Fetița Andreei Antonescu și a jurnalistului Victor Vrînceanu a fost îmbrăcată cu o rochiță tip tutu, tot roz. 

Andreea Bălan i-a fost alături Andreei Antonescu, în ziua cea mare

Andreea Bălan, buna ei prietenă, a fost nelipsită de la eveniment!

Artista și-a luat cele două fetițe, pe Ella și Clara și a venit degrabă la biserică pentru botezul micuței Victoria-Venice. Andreea a ales să poarte o rochie scurtă, în nuanțe de albastru regal și cu o trenă laterală, iar pe fetițe le-a îmbrăcat în roz și albastru deschis. 

Localul de lux, decorat într-un stil simplu

Deși ne-a obișnuit pe toți să iasă mereu în evidență cu detalii inedite, Andreea Antonescu a ales un stil cât se poate de simplu pentru localul petrecerii de botez.

Artista a optat pentru verde-smarald și alb și un decor floral minimalist pe mese, dar și lumânări. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net