Andreea Bălan și Victor Cornea, strălucitori la un eveniment monden! Ținutele purtate au atras toate privirile. FOTO

Andreea Bălan și Victor Cornea au strălucit la un eveniment la care au mers recent. Imaginile postate de cântăreață pe Instagram au atras aprecierea și admirația fanilor. Ce ținute au purtat cei doi?

Andreea Bălan și Victor Cornea / foto: Arhiva Click!
Andreea Bălan și Victor Cornea / foto: Arhiva Click!

A trecut mai bine de un an de când Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de zile mari. Cei doi se iubesc fără rețineri și nu se sfiesc să dovedească acest lucru ori de câte ori au ocazia. 

Andreea și Victor, mai eleganți ca niciodată!

Recent, Andreea Bălan și Victor Cornea au fost prezenți la un eveniment de beauty, ea fiind anunțată oficial ambasadorul unui brand renumit. Cântăreața a strălucit la brațul lui iubitului său. 

Andreea a optat pentru o rochie elegantă lungă, în culoarea anului 2024 - Peach Fuzz. A ales o coafură lejeră și un machiaj elegant, așa cum deja ne-a obișnuit. La rândul său, Victor a optat pentru o cămașă albă și costum negru, clasic, cu mici detalii care i-au scos rafinamentul în evidență. 

Andreea Bălan: „M-a atras un partener mai tânăr”

Pentru cei doi îndrăgostiți nu a contat niciodată diferența de vârstă de 10 ani. Deși au existat cârcotași care au comentat pe această temă, cântăreața mărturisea acum ceva timp că mereu s-a văzut lângă un bărbat mai tânăr decât ea. În ciuda vârstei pe care o are, Andreea mărturisește că este o fire tânără și copilăroasă. 

„Eu întotdeauna am vizualizat că o să fiu cu un bărbat mai tânăr. Eu nu mă simt de vârsta pe care o am în buletin. Mi se pare că nici nu arăt și n-am nicio legătură cu vârsta mea. Eu sunt foarte copilăroasă. Sunt împărțită. Am partea asta matură, dar emoțional sunt pe la 20 de ani. Noi atragem în funcție de vibrația noastră și de energia pe care o emitem. Mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt și știm clar că vom rămâne împreună. Dacă energia mea este foarte tânără și fresh, normal că m-a atras un partener mai tânăr. E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr, din multe puncte de vedere!”, a mărturisit Andreea Bălan la Fresh by Unica.  

Și-a găsit menirea în viață 

Vedeta a lucrat mult cu ea pentru a ajunge la un nivel ridicat al inteligenței emoționale. După ani de căutare a regăsirii, Andreea Bălan a ajuns deja la un nivel perfect pentru ea. 

„E foarte important să îți găsești menirea în viață. Nu ai cum să vizualizezi decât ce urmează să ți se întâmple cândva, la un timp divin... Tu, ca femeie, trebuie să fii în energie masculină ca să poți să răzbați. Eu m-am format să fiu destul de agresivă și să îmi cer lucrurile cu agresivitate, nu cu diplomație pentru că tu reușești să ajungi  să te conectezi cu cineva doar la nivelul la care te conectezi cu tine. Fetiță din tine, fetița din mine, întotdeauna vrea să demonstreze tatălui  că a reușit! Noi nu suntem învățați de mici cu fericirea, cu iubirea, cu liniștea. Contează foarte mult să ai liniște acasă ca să poți  să ai succes!", a mai adăugat Andreea Bălan în interviul recent pentru sursa mai sus menționată.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Mihai Traistariu
Banner Octavian Dobrota
antonia si fata maya 5 jpg
Banner Tj si Francisca
banner Jorge
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
Banner Daniela Gyorfi
banner Georgica Cornu
image
actualitate.net
image
actualitate.net