Cum se înțelege Andreea Bălan cu mama fiului lui Victor Cornea. Ce părere are despre băiețel?

De mai bine de un an de zile, Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Recent, artista și-a celebrat fiica, pe Ella, care a împlinit vârsta de 8 ani. I-a organizat o petrecere fastuoasă, la care a fost prezent și băiețelul lui Victor Cornea, Luca. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a vorbit despre relația pe care o are cu femeia care l-a făcut tată pe sportiv, dar și ce părere are despre fiul acestuia.

Cum se înțelege Andreea Bălan cu mama fiului lui Victor Cornea / foto: colaj Click!
Cum se înțelege Andreea Bălan cu mama fiului lui Victor Cornea / foto: colaj Click!

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproximativ un an. Artista are două fetițe din relația cu George Burcea, iar la rândul său, Victor Cornea are un băiețel, pe nume Luca, dintr-o relație anterioară. Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, cântăreața a spus ce relație are cu cea care l-a făcut tată pe tenismen.

Are un băiețel, Luca, care are 11 ani. Nu este băiețelul meu, este educat foarte frumos de mama lui, Irina, și suntem o familie mare, și când ne întâlnim toți e foarte frumos”, a spus Andreea Bălan, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Recent, artista și-a celebrat fiica, pe Ella, care a împlinit vârsta de 8 ani, iar la peterecea pe care a organizat-o pentru micuță a fost prezent și băiețelul tenismenului.

„A fost unul dintre punctele decisive pentru a ...”

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan dezvăluia că ea și Victor Cornea nu au de gând pe viitor să-și mărească familia: „Am stabilit că nu mai facem copii. El are deja un băiețel de 11 ani, eu am două fetițe. El mai are 10 ani cel puțin în care o să fie pe drumuri, plecat. Și atunci un copil nu își are rostul. Și nici eu nu îmi mai doresc. E greu să crești doi copii, nu e ușor. Costuri și așa.(…) Băiețelul lui, Luca, vine des la noi”.

În plus, într-un alt interviu, cântăreața a mărturisit că datorită faptului că iubitul ei i-a spus încă de la prima întâlnire că are un copil a făcut-o să își dorească și mai mult să aibă o relație: „Sper să fie și el (n. red. de sărbători). La ziua lui a fost, la ziua Ellei a fost, ne înțelegem foarte bine.

Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație pentru că era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, era important să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil. Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație”, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
insula iubirii 1 1200x800 jpg
Ioana Moldovan, invitată în podcastul lui Alexandru Constantin foto: YouTube
netflix pixabay jpg
netflix pexels jpg
mireasa logo logo jpg
netflix 4548440 1280 jpg
netflix 3733812 1280 jpg
Vocea României, din nou lider de audiență la PROTV
image
actualitate.net
image
actualitate.net