Cine a fost, de fapt, marea iubire a Andreei Bălan. Artista a fost la un pas să se căsătorească cu el

Andreea Bălan (40 de ani) a avut mai multe relații tumultuoase de-a lungul timpului, însă puțini sunt cei care știu cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit pentru prima dată. I-a furat inima la scurt timp după ce s-au cunoscut și era pe cale să se căsătorească cu el. 

Andreea Bălan
Andreea Bălan

Andreea Bălan s-a iubit cu Teo Păcurar, fiind prima ei dragoste

Una dintre primele mari iubiri ale Andreei Bălan a fost Teo Păcurar, un tânăr din Ardeal cu care artista a avut o relație serioasă în anii 2000. Cei doi s-au logodit la un moment dat, însă ulterior aveau să se despartă, pe motiv că vedeta nu era pregătită să își întemeieze o familie. Drept „răzbunare”, bărbatul și-a refăcut viața la scurt timp după separarea lor.

Totul a început în 2004, când Andreea Bălan avea doar 20 de ani. La acea vreme, vedeta se mutase din Ploiești, la București, unde l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste până în 2006, el fiind primul bărbat din viața ei, după cum se spunea atunci în presă.

În 2005 au decis să se logodească, însă mariajul a durat doar un an. Teo Păcurar își dorea să se mute cu artista la Bistrița, la părinții lui, însă ea a ales să se concentreze mai mult pe carieră, motiv pentru care s-au despărțit. În prezent, compozitorul este căsătorit și are 3 copii.

Andreea Bălan și Teo Păcurar / Foto: arhivă
Andreea Bălan și Teo Păcurar / Foto: arhivă

Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Victor Cornea

Pe de altă parte, în prezent, Andreea Bălan are o relație cu Victor Cornea, alături de care trăiește o minunată poveste de dragoste. Cei doi își sunt alături în permanență, mai ales că acesta o ajută să își crească cele două fetițe din mariajul cu George Burcea.

„Eu întotdeauna am vizualizat că o să fiu cu un bărbat mai tânăr. Eu nu mă simt de vârsta pe care o am în buletin. Mi se pare că nici nu arăt și n-am nicio legătură cu vârsta mea. Eu sunt foarte copilăroasă. Sunt împărțită. Am partea asta matură, dar emoțional sunt pe la 20 de ani. Noi atragem în funcție de vibrația noastră și de energia pe care o emitem.

Mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt și știm clar că vom rămâne împreună. Dacă energia mea este foarte tânără și fresh, normal că m-a atras un partener mai tânăr. E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr, din multe puncte de vedere!”, a declarat Andreea Bălan .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner tractoriști png
banner trupa femei png
Mario Fresh și Alexia Eram jpeg
sorin bontea instagram jpg
Banner Romanița Iovan
christina hendricks nunta jpg
banner vlad gherman png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net