Andreea Bănica și-a amuzat fanii: «Cum crede soțul că îl aștept în bucătărie și cum e de fapt»

Ultima actualizare:

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate nume din industria muzicală. Are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este nespus de mândră. Admiratorii o simpatizează și pentru simțul umorului dezvoltat, iar noul clip video pe care l-a distribuit demonstrează că Andreea știe să se amuze chiar și de cele mai banale lucruri. 

Andreea Bănică i-a amuzat pe fani cu un nou clip video
Andreea Bănică i-a amuzat pe fani cu un nou clip video

Activitatea Andreei Bănică este urmărită pe Instagram de aproape 900.000 de persoane. Vedeta interacționează cu fanii și adesea distribuie clipuri amuzante care primesc mii de aprecieri și comentarii. 

Ultimul clip video distribuit de Andreea se numește "Cum crede soțul meu că îl aștept în bucătărie versus cum îl aștept de fapt".

În prima parte, Andreea este îmbrăcată într-o rochie neagră, strânsă pe corp și este machiată fără cusur, în timp ce adoptă o atitudine jucăușă și seducătoare. În a doua parte, artista poartă o pereche de blugi și are o vestimentație relaxată și se panichează pentru că a ars un preparat aflat în cuptor. Așa cum era de așteptat, mica glumă a fost gustată de fani, clipul video adunând peste 4.000 de aprecieri în mai puțin de 6 ore. 

Andreea Bănică plănuiește să pășească în cabinetul medicului estetician

Andreea Bănică a început anul 2022 cu planuri mari. Solista a declarat, pe pagina contului personal de Instagram, că ia în calcul două mici intervenții. Ea a dezvăluit că întotdeauna și-a dorit buze mai voluminoase. A doua procedură pe care vrea să o facă este cea de ridicare a sânilor.

Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.  

Andreea Bănică și-a concediat soțul din rolul de impresar

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de mai bine de 20 de ani și, deși din exterior par un cuplu în care totul decurge ca pe roate, situația nu a fost dintotdeauna atât de bună. Andreea a povestit că perioada în care soțul ei i-a fost și impresar nu a fost una deloc bună pentru relația lor amoroasă pentru că micile neînțelegeri legate de locul de muncă erau dezbătute permanent și acasă. Între ei se instalase o atmosferă conflictuală, iar Andreea a decis să îl concedieze pe soțul ei din rolul de impresar pentru a elimina sursa disputelor. 

Non stop eram împreună și ne certam non stop, la un moment dat m-a dat afară, m-a concediat, mi-a zis că nu mai ești impresarul meu, găsim pe altcineva", a povestit Lucian Mitrea, soțul Andreei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net