Andreea Esca, cea mai frumoasă declarație de dragoste: „M-am prins într-un final și care e diferența clară dintre noi"

Ultima actualizare:

Andreea Esca i-a făcut o declarație emoționantă, pe pagina sa de Instagram, soțului său, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. 

Andreea Esca i-a făcut o declarație emoționantă soțului său de ziua acestuia. Foto: Pro TV.
Andreea Esca i-a făcut o declarație emoționantă soțului său de ziua acestuia. Foto: Pro TV.

Astăzi este ziua de naștere a soțului Andreei Esca, iar prezentatoarea TV a ținut să puncteze acest eveniment important și printr-o postare emoționantă pe pagina sa de Instagram. 

"La mulţi ani băiatului care pare că închide ochii (romantic), dar de fapt calculează😂! Câți oameni au fost la @half_is_free Cluj, cât costă tiparul pentru următorul @alistmagazine, câți metri pătraţi de lemn sunt necesari pentru şura de la @oberwood, cât de lungă să fie traversa pentru scările de la birou, câte referinţe de ojă @melkiorprofessional sunt suficiente, câte evenimente avem de organizat anul ăsta, câte tablouri sunt de înrămat pentru proiectul următor, câți ani de facultate mai are Aris, câte acte are de verificat pentru Alexia, câți ani o mai ține într-un dans nebuna asta de Andreea.... Berbec Style! M-am prins într-un final și care e diferența clară dintre noi: mie îmi place să joc table şi lui, şah! @ralucaciornea".

Astăzi, 27 martie, Alexandre Eram, soțul Andreei Esca a împlinit frumoasa vârstă de 53 de ani. Anul trecut au serbat această aniversare în Franța, acolo unde locuiește familia acestuia. 

image

Andreea Esca, prezentaoarea de la PRO TV, are una dintre cele mai trainice căsnicii. Este împreună de mult timp cu Alexandre Eram, și au doi copii: Alexia și Aris.

Poveste de dragoste începută acum 23 de ani

Povestea de dragoste dintre vedetă și soțul ei a început în urmă cu 23 de ani. Andreea Esca și Alexandre eram și-au unit destinele pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din București, iar nași le-au fost Ana și George Copos. După numai câteva luni, s-a născut și fiica lor, pe nume Alexia, apoi a urmat și un băiețel, pe nume Aris. La acel moment, nunta celor doi a fost evenimentul monden al anului.

Recent, prezentatoarea Știrilor Pro TV a postat pe pagina sa de Instagram și o poză superbă cu fiul său, Aris.

image
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net