Nadine, «taxată» dur de autoritățile din Franța pentru consumul la energie. Nevoită să-și spele rufele noaptea!

Nadine a fost certată de furnizorul de energie electrică din Franța, deoarece a avut un consum exagerat. Vedeta se pare că este nevoită să-și spele rufele noaptea! Iată ce i-au impus autoritățile franceze. 

Nadine, «taxată» dur de autoritățile din Franța pentru consumul la energie
Nadine, «taxată» dur de autoritățile din Franța pentru consumul la energie

Nadine Voindrouh s-a mutat recent într-o zonă rurală a Franței, unde se bucură de liniște și relaxare alături de fiul ei. Vedeta a ales un trai mai aproape de natură, unde se poate ocupa de studii, dar și de creșterea fiului ei. Din nefericire, nu totul este lapte și miere în acest mediu idilic, deoarece autoritățile franceze au impus cetățenilor condiții foarte stricte pentru reducerea consumului la energie. 

Citește și: Nadine, despre momentul cel mai greu din viața sa: «M-a târât până acolo, deși tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă»

Românca a postat pe social-media avertismentul primit de la compania de electricitate, în care i se spune, printre altele, că cel mai bun interval pentru a utiliza electrocasnicele este în timpul nopții. 

„Am fost certată de compania de electricitate de aici, din Franța, pentru că, deși am scăzut cu 23% consumul electric, față de luna trecută, la indicațiile acesteia, cum că nu este suficient față de obiectivele stabilite în comun de societatea franceză zonală. (...) Tot în scrisoarea cu pricina, mi-au reamintit care sunt orele în care mă încurajează să spăl la mașina de spălat rufe/vase sau să folosesc uscătorul de rufe. Mi-au semnalat și orele greșite în care am folosit aparatele casnice mai sus amintite, indicându-mi să mă încadrez, după cum urmează: de luni până duminică, între orele 13:10 și 15:10, iar noaptea, de la 01:10 la 07:40 dimineață.", a scris Nadine pe social-media. 

Nu rata nici: Fluturele Nadine și Mihaela Rădulescu, în lacrimi la Masked Singer. Nu s-au putut abține

Citește toată știrea pe OkMagazine.ro. 

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg