Nadine, admisă la facultate, în SUA, după ce a dat BAC-ul la 44 de ani: "Visele se îndeplinesc"

Ultima actualizare:

    Nadine s-a mutat din România
Nadine s-a mutat din România

Mai întâi a luat BAC-ul la 44 de ani, apoi s-a înscris și la facultate! Nadine este pe cai mari. A fost acceptată la o Universitate din SUA, într-un program de licență în Știința Psihologiei. Vedeta va studia online.

Nadine a dat în această vară examenul de Bacalaureat, pe care l-a trecut cu o notă mare. Imediat după s-a mutat în Franța, acolo unde a decis să locuiască cel puțin o perioadă de un an de zile, împreună cu familia ei. Acum, visul ei s-a împlinit, pentru că a fost acceptată și la Facultatea de Psihologie. 

Nadine: "Anul asta mi-am îndeplinit două mari visuri"

„Am 44 de ani și am devenit studentă la psihologie la o universitate de stat din America. Am fost acceptată la un program (am să spun în engleză) de Psychology/Undergraduate (Bachelor of Science) - sistem online. Am vrut Bachelor of Science deoarece este orientat programul către cercetare, către știința psihologiei. Nu am cuvinte să îți spun ce înseamnă pentru mine acest lucru. Anul asta mi-am îndeplinit două mari visuri, acela de a termina liceul cu Bac-ul luat, și de a deveni studentă la psihologie. Visele se îndeplinesc, nu întâmplător am scris și o carte despre asta. Iar îndeplinirea lor o percep a fi simplă. În cazul meu nu am luat ochii de pe ce îmi doream. Sunt recunoscătoare sorții că pot studia psihologia la nivel de universitate și nu de amator, așa cum am făcut-o până acum. Eu n-aș fi putut merge prin viață cu o stare de bine dacă nu mă apucam să aprofundez aceasta pasiune a mea, psihologia - mintea și comportamentul uman/animal”, a scris vedeta mândră, pe Facebook.

Și-a luat meditator la algebră

Materiile pe care Nadine le studiază la facultate sunt: Engleză, Psihologie generală, Psihologie anormală, Psihologie ca disciplină și profesie, Matematică – Algebră. Artista și-a luat și meditator la algebră, materie la care recunoaște că șchiopătează. „Pentru algebră mi-am luat un meditator din România, o bună prietenă care a venit pe lumea asta cu har în ale predării. Fac matematica și de două ori pe săptămână, deoarece eu am terminat liceul la uman și am diverse lacune”, a adăugat vedeta.

Citește și:

Nadine, despre traumele vieții ei: “Am stat 5 ani în terapie ca să nu-mi bat copilul”

Nadine: “M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, în mijlocul Franței". De ce a luat, brusc, această decizie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net