Nadine: “M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, în mijlocul Franței". De ce a luat, brusc, această decizie


    Nadine s-a mutat din România
Nadine s-a mutat din România

Nadine este un șir nesfârșit de surprize. După ce a terminat liceul la fără frecvență și a dat Bacul, la 44 de ani, vedeta a anunțat că s-a mutat în Franța. Ea, soțul și copilul, "fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult".

Își dorea de ceva timp să facă o schimbare în viața ei și să se mute în Franța cu familia însă proiectele profesionale apărute pe ultima sută de metri au mai ținut-o în țară și și-a decalat puțin plecarea. După ce a terminat liceul fără frecvență și a dat Bacul, la 44 de ani, Nadine nu a scăpat de treabă. S-a apucat de împachetat și s-a mutat în Franța, acolo unde speră să își găsească liniștea, să mai studieze, pentru că asta îi place și o temperează, și unde fiul ei, Noah, să învețe lucruri noi.

Nadine: "Pentru fiecare vis în parte am știut la ce să renunț"

“Eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul că ele să devină realitate. La asta mă pricep!  Mi-am dorit să trăiesc în America, mi-am dorit diplomă de liceu, iar acum mi-am dorit să locuiesc în Franța (printre altele). Pentru fiecare vis în parte am știut la ce să renunț, ce trebuie să învăț și ce trebuie să schimb la mine pentru a deveni realitate. Să-ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi să avem o viață bună pe acest pământ. Totodată, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l îndeplini? Găsești soluții la obstacolele din calea lor? Te îmbrățișez!”, a fost mesajul postat de Nadine pe rețelele de socializare. Apoi, artista a dezvoltat ideea mutării în Franța, care o “bântuia” de ceva timp, pe site-ul ei, acolo unde a povestit și argumentat, așa cum îi place ei să povestească, și motivele mutării din țară.

"Motivul... spaima mea de a trăi o viață liniară"

“M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși. De când mă trezesc și până mă culc cântă tot soiul de păsărele în rest, liniște.

Motivele pentru care ne-am mutat sunt multiple, însă cel pe care îl voi menționa astăzi, și sub umbrela căruia intră toate celelalte, este spaima mea de a trăi o viață liniară. Cumva am reușit să transmit asta și familiei mele. Frumusețea vieții pe această lume nu mă lasă să trăiesc fără să o explorez pe cât mai multe planuri. Refuz să nu aflu ce pot afla sau să nu văd ceea ce pot vedea. Nu mă interesează bârfe, nu mă interesează cine cu cine și de ce, detest aceste informații, mă reduc ca om, în schimb vreau să știu despre umanitatea noastră, despre culturile pe care le au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului. Vreau să ating ziduri, vreau să percep nuanțe, pe scurt, vreau să explorez lumea…”, a ținut să detalieze Nadine.

Citește și:

Nadine: "De doi ani m-am lăsat de băut şi de fumat!". Trucul care a ajutat-o să scape de vicii

Nadine, despre traumele vieții ei: “Am stat 5 ani în terapie ca să nu-mi bat copilul”

Horoscop dragoste webp
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
andreea antonescu jpg
harry si meghan jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif