Andreea Marin, confesiuni despre tragedia vieții ei: «Este 8 Martie și acolo sus în Cer»

Ultima actualizare:

Andreea Marin se declară un om împlinit și în viața personală, iar acest fapt se datorează mai ales fiicei sale Violeta, alături de care a celebrat ziua de 8 Martie, într-o manieră cu totul specială. 

image

Andreea Marin, 47 de ani, este unul dintre cei mai faimoși oameni de televiziune din România, iar după o carieră bogată, de-a lungul căreia a încântat mii de oameni, vedeta și-a găsit liniștea sufletească în sânul familiei. 

Andreea Marin are o fiică din mariajul cu Ștefan Bănică Jr, este vorba de Violeta în vârstă de 15 ani, o adolescentă superbă și discretă în ceea ce privește aparițiile. 

Ziua Internațională a Femeii a fost celebrată de Andreea Marin în compania fiicei sale, iar vedeta o lasă pe fata ei să facă planurile pentru această zi specială. 

Andreea Marin păstrează cu sfințenie într-o cutie fiecare cadou confecționat de fiica ei de-a lungul timpului, felicitări creative în acre copila și-a exprimat dragostea față de mama ei.

„Nu doar că îmi aduc aminte, dar am păstrat fiecare felicitare pe care ea mi-a făcut-o. Într-adevăr, era făcut cu mâna ei, așezat pe hârtie. Apoi a început să picteze. Le am pe toate păstrate”,  a relatat Andreea Marin. 

Pe seamă ce a crescut Violeta a continuat să-și dezvolte talentul artistic și a început să picteze, iar Andreea Marin prețuiește fiecare tablou de-al fiicei sale. 

Este tradiția ca ea să mă surprindă pe mine. Deci anul acesta nu fac eu planurile, așa că aștept să văd ce se întâmplă”, a mai spus Andreea Marin.

Cele două au un ritual aparte de 8 Martie, astfel că în fiecare dimineață, de Ziua Femeii, Violeta o surprinde pe mama ei cu un cadou special, creat de ea, iar apoi tot adolescenta este cea care hotărăște cum vor petrece restul zilei. 

Andreea Marin și-a pierdut mama pe când era doar o copilă

Ziua de 8 Martie este și un motiv de întristare pentru Andreea Marin, întrucât își amintește de marea tragedie a vieții ei, faptul că și-a pierdut mama pe când vedeta era doar o copilă de 8 ani. 

Andreea Marin poartă cu sine durerea enormă de a crește fără mamă, iar de 8 Martie gândul ei se îndreaptă mereu la cea care i-a dat viață. 

Pe Mama, întotdeauna mi-o voi aminti tânără, așa cum era și a rămas în amintirea mea. Mama. Îngerul meu păzitor. Lumina acestei zile mereu, coborâtă din cer. Dacă aveți o mamă, aici, pe pământ, găsiți un răgaz pentru ea și sărutați-i mâinile cu care v-a mângâiat, v-a ocrotit, v-a îngrijit. Nimic nu poate fi mai important, măcar azi. Aș vrea să-mi fie permisă o vizită în cer și aș lăsa totul deoparte pentru asta… E 8 Martie și acolo, în Cer…”, dezvăluie Andreei Marin. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net