Andreea Marin, ├«n depresie ├«n timpul mariajului cu ╚śtefan B─ânic─â: ┬źO continu─â nefericire┬╗

Andreea Marin a dezv─âluit de cur├ónd, ├«n cadrul podcastului lui Mihai Morar, c─â una dintre cele mai grele perioade din via╚Ťa sa a fost ├«n timpul c─âsniciei cu ╚śtefan B─ânic─â Jr. Iat─â motivul!

image
Andreea Marin a suferit de depresie ├«n timpul mariajului cu ╚śtefan B─ânic─â Foto: Arhiv─â personal─â

De╚Öi acum are o via╚Ť─â ├«mplinit─â pe toate planurile, fosta prezentatoare TV a dezv─âluit c─â a existat o perioad─â neagr─â ├«n via╚Ťa ei. Dac─â ├«n prezent o vedem mereu cu z├ómbetul pe buze, ei bine iat─â c─â ├«n trecut Andreea Marin a ascuns o nefericire care a f─âcut-o ulterior s─â fie nevoit─â s─â apeleze la speciali╚Öti. Totul a pornit din perioada c─âsniciei sale cu artistul ╚śtefan B─ânic─â Jr, iar ÔÇ×Z├ónaÔÇŁ a marturisit c─â era extrem de nefericit─â, ├«nc├ót a ajuns s─â dezvolte depresie.

Motivele pentru care Andreea Marin a suferit de depresie

Invitată în cadrul podcastului lui Mihai Morar, Andreea Marin a vorbit despre motivele care au stat la baza depresiei din timpul căsniciei cu Bănică, dar și cum a reușit să facă depășească acel moment greu.

ÔÇ×Depresia nu vine din cer. Aveam ni╚Öte probleme de suflet, dar nu motivau ceea ce ├«nseamn─â o boal─â. Da, depresia este o boal─â ╚Öi felul ├«n care se manifest─â nu este deloc pl─âcut.

Nu po╚Ťi s─â ai o stare bun─â zi de zi, mult timp. Nu po╚Ťi s─â mai dormi bine, ╚Öi ╚Ötii bine ce face lipsa de somn. Eram nefericit─â. O continu─â nefericire. Singura mea fericire autentic─â era copilul, atunci c├ónd era ├«n bra╚Ťele meleÔÇŁ, a dezv─âluit Andreea Marin ├«n podcastul lui Mihai Morar.

Andreea Marin a suferit de depresie ├«n timpul c─âsniciei cu ╚śtefan B─ânic─â Jr

Andreea Marin a explicat c─â singura ei bucurie ├«n acea perioad─â a reprezentat-o fiica ei pe care o are ├«n urma rela╚Ťiei cu ╚śtefan B─ânic─â Jr, Violeta. De asemenea, vedeta┬áa recunoscut c─â a apelat la ajutor de specialitate.

ÔÇ×Am aflat c─â da, am depresie, c─â nu e o ru╚Öine s─â ai o boal─â, c─â nu e o vin─â, c─â nu e o etichet─â. Atunci c├ónd te duci la un psiholog sau la un psihiatru nu trebuie s─â ╚Ťi se pun─â eticheta de nebun sau lunatec, sau mai ╚Ötiu eu ce (..)┬á

Suflete╚Öte nu eram bine. Nu eram bine ├«n via╚Ťa mea personal─â, pe toate direc╚Ťiile. E o lips─â de experien╚Ť─â, dar ├«nve╚Ťi gre╚ÖindÔÇŁ, a mai spus ea.

Andreea Marin, campanie na╚Ťional─â despre depresie

Av├ónd ├«n vedere c─â a sim╚Ťit pe propria piele ce ├«nseamn─â depresia, vedeta a ales s─â vorbeasc─â public despre aceast─â afec╚Ťiune. Andreea Marin a ini╚Ťiat o campanie na╚Ťional─â de informare ╚Öi con╚Ötientizare, ├«n care explica faptul c─â depresia trebuie luat─â foarte ├«n serios, ├«nc─â de la ├«nceput.

ÔÇ×La momentul acela nu se vorbea despre depresie a╚Öa cum se face ast─âzi. Eu am vorbit deschis, am f─âcut ╚Öi o campanie na╚Ťional─â despre depresie, astfel ├«nc├ót oamenii s─â ╚Ötie c─â pot trece prin asta. Am v─âzut oameni destoinici, oameni ce p─âreau cu picioarele pe p─âm├ónt, care ╚Öi-au luat via╚Ťa ├«n urma depresiei. Deci nu e o joac─â!ÔÇŁ, a ad─âugat ea. ├Än prezent, Andreea Marin ╚Öi-a ref─âcut via╚Ťa al─âturi de┬áAdrian Br├óncoveanu,┬ácare este diplomat ╚Öi fost consul. Cei doi au o rela╚Ťie de aproape 3 ani.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe┬áGoogle News!

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
FotoJet (2) jpg
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
image
image
image
image
image png
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg