Andreea Marin, în ipostaze rare! A îmbrăcat o pereche de colanți mulați și a arătat cât de sexy este

Ultima actualizare:

Andreea Marin și-a surprins recent fanii cu o schimbare în rutina de antrenament, evidențiată de o apariție îndrăzneață într-o pereche de colanți mulați. Vedeta TV a împărtășit momentul cu admiratorii săi pe Instagram, unde a postat un video captivant și a oferit detalii despre noul ei echipament de fitness.

Andreea Marin. Foto: arhiva.
Andreea Marin. Foto: arhiva.

Siluetă tonifiată și zâmbet fermecător

În clip, Andreea Marin își face apariția într-o pereche de colanți mulați, subliniind nu doar schimbarea în garderoba ei de antrenament, ci și transformarea fizică prin care a trecut. Cu o siluetă tonifiată și un zâmbet fermecător, vedeta a mărturisit că a decis să facă un pas înainte în antrenamentele sale săptămânale.

Noutatea vine în forma unei benzi de alergare noi, pe care Andreea Marin a ales-o cu atenție de pe un site de profil. În descrierea video-ului, ea a explicat alegerea sa pentru modelul ales și a subliniat că acesta reprezintă un pas semnificativ în transformarea încăperii ei preferate de acasă într-o mini-sală de sport.

"Sunt pusă pe schimbări în ultimul an, e timpul să schimb și banda de alergare, să trec la un nivel superior. Au trecut trei ani și vreau o experiență nouă. Banda veche încă merge perfect, își găsește locul în altă parte, însă îi știu circuitele deja pe de rost. Iar banda nouă este mult mai ofertantă. Ia să-i dăm și drumul, în paralel", a declarat Andreea Marin în timp ce demonstra entuziasmul ei pentru noul echipament.

Fanii au complimentat-o pentru apariția ei

Îmbrăcată într-o pereche de colanți mulați, vedeta TV a evidentiat nu doar angajamentul său față de sănătate, ci și transformarea sa fizică impresionantă. Cu un aspect mai tonifiat și mai sexy, Andreea Marin a reușit să inspire fanii săi să facă schimbări pozitive în viața lor.

Fanii au răspuns rapid la postarea vedetei, complimentând-o pentru determinarea de a-și îmbunătăți stilul de viață și pentru apariția ei fermecătoare în colanți mulați. Aceasta nu este doar o schimbare în rutina de antrenament a Andreei Marin, ci și o dovadă că este niciodată prea târziu să aduci noi provocări în viața ta și să arăți cât de sexy poți fi în procesul de transformare.

Transformarea ei nu se oprește aici, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize mai pregătește în viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net