Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua mamei sale, care ar fi împlinit 75 de ani: „Înger la numai 36 ...”

Vineri, Andreea Marin a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru mama sa, Violeta, care s-a stins din viaţă la doar 36 de ani și care ar fi împlinit pe 10 mai vârsta de 75 de ani. De asemenea, pe lângă cuvintele pline de emoție pentru cea care i-a dat viață, prezentatoarea TV a publicat și câteva fotografii din copilărie.

Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua mamei sale / foto: colaj Instagram
Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua mamei sale / foto: colaj Instagram

Pe data de 10 mai, Violeta Marin ar fi împlinit 75 de ani. Andreea Marin și-a pierdut mama la vârsta de 9 ani, în 1984, într-un accident tragic de mașină, când cea care i-a dat viață avea doar 36 de ani. Vedeta a fost nevoită să învețe să fie puternică și să depășească incidentul dramatic din viața ei. Deși a plecat la îngeri în urmă cu 40 de ani, prezentatoarea TV nu a trecut nici până în prezent peste această pierdere și își comemorează mama an de an.

Astăzi, vineri, 10 mai, mama sa, Violeta, nume pe care vedeta l-a dat mai târziu și fiicei sale, ar fi împlinit vârsta de 75 de ani, iar Andreea Marin a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, însoțit de câteva fotografii din copilărie.

„Azi, mama mea frumoasă și bună ar fi împlinit 75 de ani, de n-ar fi devenit înger la numai 36... E mereu tânără în amintirea mea, motivația mea puternică în tot ce am făcut în viața mea matură, exemplul de feminitate, sensibilitate, bunătate și naturalețe, recunoștința mea se îndreaptă mereu către cer, cu mulțumiri cǎ legătura noastră atât de profundă a însemnat o prețioasă moștenire pentru inima și devenirea mea.

„Gând bun către cer”

Tata, cu câțiva ani mai mare doar, mi-a fost stâlp de sprijin și putere și dragoste de viață. Rădăcinile mele. Gând bun către cer!”, a transmis Andreea Marin, pe pagina sa personală de Instagram.

În fiecare an, prezentatoarea TV o comemorează public pe mama ei, păstrând vie amintirea celei care i-a dat viață și fiind recunoscătoare pentru exemplul pe care i l-a oferit în puținul timp petrecut împreună. Cu ceva timp în urmă, Andreea Marin și-a deschis inima și a vorbit despre accidentul care i-a luat viața mamei sale.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima. Mama s-a stins în brațele mele, până să ajungem la spital.

A urmat o perioadă grea… Nu numai că nu mi-am mai trăit copilăria, dar m-am dezis, o perioadă, de Dumnezeu”, a mărturisit Andreea Marin, în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
banner simona florescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net